HDD Caddy laptop kızağı alabilirsiniz, CD-DVD ROM yeriniz varsa.Laptopum Lenovo Thinkpad T450s. 256 GB SSD yetmiyor bu yüzden 500 GB'lik bir HDD taktırmak istiyorum. Bu bilgisayara HDD takabilir miyim?
DVD yeriniz varsa onu ordan söküp yerine uyumlu caddy alıp HDD'yi oraya koyabilirsiniz ben öyle yaptım gayet stabilLaptopum Lenovo Thinkpad T450s. 256 GB SSD yetmiyor bu yüzden 500 GB'lik bir HDD taktırmak istiyorum. Bu bilgisayara HDD takabilir miyim?
DVD yeri yok.DVD yeriniz varsa onu ordan söküp yerine uyumlu caddy alıp HDD'yi oraya koyabilirsiniz ben öyle yaptım gayet stabil
HDD kutusu alabilirsiniz, SATA-USB dönüştürücüsü alabilirsiniz.DVD yeri yok.
HDD kutusu alabilirsiniz, SATA-USB dönüştürücüsü alabilirsiniz.
HDD kutusu alabilirsiniz, SATA-USB dönüştürücüsü alabilirsiniz.
Evet hocam USB ile bağlanılıyor, şu HDD kutusu güzeldir.HDD kutusu HDD'yi bilgisayara USB ile bağlamayı mı sağlıyor?
Ayrıca güzel bir HDD kutusu önerir misiniz? Bir videonun yorumunda gördüm SSD için açığa çıkan diski HDD yaptım diyor bu ne demek tam olarak?
Evet hocam USB ile bağlanılıyor, şu HDD kutusu güzeldir.
Dediğiniz pek anlamadım, videosunu atar mısın?![]()
MAXGO 2126s 2.5 Inç Usb 3.0 Sata Harddisk Hdd Kutusu 5 Gbps Kılıf - Siyah Aluminyum Ssd - Fiyatı, Yorumları
MAXGO 2126s 2.5 Inç Usb 3.0 Sata Harddisk Hdd Kutusu 5 Gbps Kılıf - Siyah Aluminyum Ssd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam IDE, BİOS üzerinden bir sata türü bu değişiyor, bende mesela AHCI, IDE var, ama ne işe yarardığını pek bilgim yok, e-SATA ise kasa bilgisayarın power'ına takılan sata kablosudur.Hocam boş verin gerek kalmadı. Bu kutuya bir de HDD alacağım da laptoplar için 2.5 inç kullanılıyormuş sanırım fakat IDE, SATA, e-SATA gibi anlamadığım kavramlar var. Size zahmet olmazsa bu kutu ile uyumlu ve laptopumda kullanabileceğim 500 GB'lik bir HDD önerebilir misiniz?
Hocam IDE, BIOS üzerinden bir SATA türü bu değişiyor, bende mesela AHCI, IDE var, ama ne işe yarardığını pek bilgim yok, eSATA ise kasa bilgisayarın Power'ına takılan SATA kablosudur.
500 GB HDD önerim de şu;
Seagate güzel HDD üretiyor, HDD kutusu ile uyumlu.Seagate Laptop Thin HDD 500GB 2.5" 5400RPM Sata 3.0 16Mb Fiyatı
Seagate Laptop Thin HDD 500GB 2.5" 5400RPM Sata 3.0 16Mb en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.