THK Başkanı Aşçı: Özel bir durumum vardı, düğüne gitmek zorunda kaldım

Halk TV canlı yayınına bağlanarak açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gürün, "Türk Hava Kurumu'nu aradım, belediye olarak yangın uçağı kiralamak istediğimizi söyledim. Ancak oradaki arkadaş '15.30'dan sonra kimse kalmıyor. Yarın sabah arayın' dedi. Türk Hava Kurumu'ndan görüşecek bir yetkili bulamadık." dedi.
Konuyla ilgili olarak CNN Türk'te katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan THK kayyum heyeti başkanı Cenap Aşçı, yangınlar sırasında düğüne gittiğini açıkladı. Aşçı, "Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğumdan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı, oraya gitmek zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mahalle yanarken birileri saçını tararmış. Aklıma bu geldi. Yazıklar olsun, gram şerefiniz, onurunuz, utanma duygunuz olsaydı şu ana kadar çoktan istifa etmiştiniz!
 
E7jSDtyXMAMxEoy.jpg
 
Güncelleme: Yaklaşık 2 yıldır görevde olan THK Kayyım heyeti başkanı ve AKP'li eski bakan Cenap Aşçı görevini bırakmak için 9. Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Aşçı'nın istifasının ardından THK Şubeleri olağanüstü kongre yapılmasını istiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı