Bütçe
Max 600
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba.
Elimde Ajazz AK992 bulunuyor. Bu klavye için mümkün olduğunca ucuz (budget) ve thock diyebileceğimiz switchler arıyorum. Mümkünse sorunsuz olanlardan. Sanırım klavyemde 3 ve 5 pin için melez kullanım desteği var (emin değilim). Klavyedeki tüm switchleri değiştirmek istediğimden aşağı yukarı 90 parça olması iyi olur.
Thockları bulmak sorun değil bana kalsa Vertex V1 veya Boba U4T Banger ancak bütçe daraltıyor.
Aklımda olan switchler şunlar. Sizin önerileriniz nedir?

Gateron Milky Yellow Pro.

Leobog Graywood v4.

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Elimde Ajazz AK992 bulunuyor. Bu klavye için mümkün olduğunca ucuz (budget) ve thock diyebileceğimiz switchler arıyorum. Mümkünse sorunsuz olanlardan. Sanırım klavyemde 3 ve 5 pin için melez kullanım desteği var (emin değilim). Klavyedeki tüm switchleri değiştirmek istediğimden aşağı yukarı 90 parça olması iyi olur.
Thockları bulmak sorun değil bana kalsa Vertex V1 veya Boba U4T Banger ancak bütçe daraltıyor.

İyi sosyaller.
Akko Jelly Black işinizi görebilir.

Güzel duruyor ancak Amazon ve AliExpress TR de bulamadım. Bulduklarım V3 Pro'nun siyah versiyonları ancak o bile bütçemi aşıyor. Tavsiye için teşekkürler.

Anladım ekstra olarak bende Graywood V3 switchler var. Thock ile pop arası bir ses çıkarıyor. Tabii klavye, modlar ve switchler de sesi etkiliyor ama F/P olarak istediğin tarz bir switch.

Merhaba.

İyi sosyaller.
Vertex v1'e hedefi koy. Her ayın ilk günü aliexpresste genel indirim oluyor oradan biraz daha ucuza getirebilirsin. Olmadı ws morandi bak.

Vertex v1'e hedefi koy. Her ayın ilk günü aliexpresste genel indirim oluyor oradan biraz daha ucuza getirebilirsin. Olmadı ws morandi bak.
Çok küçük ihtimal ama unikeys'te stoğa girerse oradanda alabilirsin, click clack'te ucuza satıyordu ama orada vergi ve kargo nasıl bilmiyorum

Merhaba.

İyi sosyaller.
Graywood V4 çok önermem, milky pro yerinede ef curry daha iyi olur

Vertex v1'e hedefi koy. Her ayın ilk günü AliExpress'te genel indirim oluyor oradan biraz daha ucuza getirebilirsin. Olmadı ws morandi bak.

Çok küçük ihtimal ama Unikeys'te stoka girerse oradanda alabilirsin, Click Clack'te ucuza satıyordu ama orada vergi ve kargo nasıl bilmiyorum

Graywood V4 çok önermem, milky Pro yerinede ef curry daha iyi olur
Sağ olun hocam değerlendireceğim.
Ali Express de "ilk indirim" diye birşey var bende muhtemelen ondan dolayı 90 switch i 400-600₺ arası denk getirebiliyorum. KTT Kang Whites 90 switch i 550₺ gibi bir fiyata alabiliyorum gibi duruyor.
1721356278709.png
1721356421314.png

Acelesi yok gelecek ayı bekleyip Vertex için şansımı denerim. 750 ₺ gibi bir fiyata düşürürse yapışırım muhtemelen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı