Thread stuck in device driver hatası

berkant

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Thread stuck in device driver hatası alıyorum ekran kartı dışında bütün bileşenler değişmiştir özellikle oyundayken yapıyor ya da alt tab yaptıgım zaman yüzde 100 gelince otomatik yeniden başlıyor bilgisayarım. Sorunu çözemedim. GPU R7 265X. Konu ile ilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim sürücü vs. denedim olmadı bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba. Thread stuck in device driver hatası alıyorum ekran kartı dışında bütün bileşenler değişmiştir özellikle oyundayken yapıyor ya da alt tab yaptıgım zaman yüzde 100 gelince otomatik yeniden başlıyor bilgisayarım. Sorunu çözemedim. GPU R7 265X. Konu ile ilgili arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim sürücü vs. denedim olmadı bu arada.

Genelde R- serilerinde bu hata görülüyor driverleriniz güncel mi? Oto driver güncelleyici ile mi güncellediniz, eğer bunları yapmadıysanız ekran kartı modelinizi aratıp güncel driver yükleyiniz.

Minidump dosyasını yükleyemiyorum buraya bluescreenwiew kurdum ama
bumu lazım size ss aldım.

Login - Dropbox Yaptım galiba.

dump_800x450.jpg

Dosyaların kendisini paylaşın.

Burda dosya.

Dosya Ekleri

• Yeni Metin Belgesi.txt
    1,9 KB · Görüntüleme: 219
Hocam atılmıyor atabilsem yapıcam dosyanın uzantısı yok. Anlatabılıyor muyum?

Beyefendi rehber açık ve net. Rehberde size kimse dosya uzantısından bahsetmiyor. Dosyaları alıp masaüstünde bir klasöre kopyalayın ve sıkıştırıp bize gönderin diyoruz. Bunun nesini anlamıyorsunuz?

Rehber burada ve okuması da zor değil:

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı