Çözüldü THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HasanBerat

Hectopat
Yer
Laptop Ekranı
Daha fazla  
Hem dahili, hem harici ekran kartı olan bir bilgisayarım var. Windows tanımlı olmayan harici ekran kartını okudu herhalde yanlış driver indirdi ve kendi kendine sonsuz mavi ekran döngüsüne girdi. THREAD_STUCK_IN_DEVICE_DRIVER hatası veriyor. Güvenli moda da girip sürücüyü kaldıramıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows yüklü USB bellek edinin ve yazdıklarımı deneyin. Güvenli Mod'a girmek yerine onarma deneyin. Hazır USB bellek yoksa farklı PC'de veya bir İnternet Kafe'de Windows yazdırın. Ve hatta kurtarma başarısız olursa aynı USB bellekle sıfırdan kurulum yapın.
@HasanBerat Güvenli Mod'a girebiliyor musunuz? Windows yüklü USB belleğiniz varsa PC'yi onunla başlatıp "Şimdi Yükle" ekranının altında "Bilgisayarımı onar" seçeneğini seçin. Kurtarma seçeneklerinde "Sistem geri yükleme" deneyin.

Son düzenleme:
@HasanBerat Güvenli Mod'a girebiliyor musunuz? Windows yüklü USB belleğiniz varsa PC'yi onunla başlatıp "Şimdi Yükle" ekranının altında "Bilgisayarımı onar" seçeneğini seçin. Kurtarma seçeneklerinde "Sistem geri yükleme" deneyin.

Güvenli mod için bastıktan sonra kendini sürekli yeniden başlatıp en başa geri atıyor hiçbir şekilde girmiyor ekran gelmiyor. İnternette bu hatayı alıp hiç güvenli moda giremeyen görmedim.

İşletim sistemi herhangi bir şekilde başlıyorsa DDU ile Driver'ı silebilirsin ama hiç açılmıyor sürekli resete gidiyorsa ekran kartını söküp dahili kart ile bir başlatmayı deneyebilirsin.

Burayı anlamadım. Nereye bastıktan sonra
Windows başlatılması hatası verdikten sonra gelişmiş seçeneklere girdim oradan güvenli modu başlatması için F4 bastım ama açılmıyor.

İşletim sistemi herhangi bir şekilde başlıyorsa DDU ile Driver'ı silebilirsin ama hiç açılmıyor sürekli resete gidiyorsa ekran kartını söküp dahili kart ile bir başlatmayı deneyebilirsin.
İşletim sistemi açılmıyor yoksa zaten onu yapacağım işte.

Windows yüklü USB bellek edinin ve yazdıklarımı deneyin. Güvenli Mod'a girmek yerine onarma deneyin. Hazır USB bellek yoksa farklı PC'de veya bir İnternet Kafe'de Windows yazdırın. Ve hatta kurtarma başarısız olursa aynı USB bellekle sıfırdan kurulum yapın.

Son düzenleme:
Çözüm
Windows yüklü USB bellek edinin ve yazdıklarımı deneyin. Güvenli Mod'a girmek yerine onarma deneyin. Hazır USB bellek yoksa farklı PC'de veya bir internet Kafe'de Windows yazdırın. Ve hatta kurtarma başarısız olursa aynı USB bellekle sıfırdan kurulum yapın.

Dediğiniz şeyleri yaptım ve sorunum çözüldü çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı