THREAD_STUCK_IN_DRİVER Mavi Ekran Hatası

Grapers

Decapat
Bilgisayarımda uzun zamandır var olan bir mavi ekran sorunu var. Temiz önyükleme yaptım. Ekran kartı driverlarını güncelledim Windows 10'a yükselttim hiçbiri işe yaramadı. Sorun hafif oyunlarda işlemcinin 60 dereceyi geçmediği oyunlarda olmuyor. Ama CS:GO gibi oyunlarda 73 derecelere çıkıyor ve 45 dakika - 1 saat sonra mavi ekran veriyor. Ekran kartım CS:GO gibi oyunlarda bile 65 dereceyi geçmiyor.

Minidump

Aldığım mavi ekran hatası: THREAD_STUCK_IN_DRİVER

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız AMD ise;
  1. Gaming Evolved+Raptr programlarını kaldırın.
  2. regediti açıp Raptr yi aratın.
  3. Tüm girdileri silin.
  4. F3'e (win10 varsayılan) 'Find Next' (Sonraki Bul) 'a basın ve işlemi tamamlayıncaya kadar 4. adımı izleyin
Kaynak: Win10 x64 "Thread Stuck in Driver" - [Solved] - Windows 10

Gaming Evolved ve Raptr programları kurulu değil. Regeditde Raptr olarak arattığımdada bir sonuç çıkmadı.
Gaming Evolved ve Raptr programları kurulu değil. Regeditde Raptr olarak arattığımdada bir sonuç çıkmadı.

Edit : DDU ile iki sürcüyü de kaldırığ tekrar yükledim . Yinede Mavi Ekran problemi devam ediyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı