Threadripper 2 2990WX İş İstasyonu Toplama Rehberi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Threadripper 2 2990WX İş İstasyonu Toplama Rehberi
En güçlü masaüstü bilgisayar işlemcisiyle, uç noktada, mevcut güç ve performans sınırlarını aşan bir sistem topluyoruz. Ryzen Threadripper 2 2990WX ile 32 fiziksel çekirdeğe sahip bu performans canavarını iş için topladık… Gelmiş geçmiş en heyecanlı sistem toplama videolarımızdan biriyle sizlerleyiz. Özellikle profesyonel takipçilerimizin sayısız sorusu olacağının farkındayız. Haydi başlayalım, ne yaptık? Ne ettik? Tek sokette […]

Devamı: Threadripper 2 2990WX İş İstasyonu Toplama Rehberi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

@Silinen üye normalde hareket eden kadraj hoş bir dinamizm katar. Sanırım beynimiz hareket eden konuyu kalibre eder. Ama gerçekten bu sefer herbir piksel sanki bağımsız hareket ediyordu. Lensin değeriyle alakalı bir aksaklık olsa gerek. Ben de merak ettim nedenini.

Salınım frekansından kaynaklandı diye düşünüyorum, eleştiriler için de teşekkürler arkadaşlar, sonraki videolarımız için buna daha detaylı bakacağız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı