Threads indirilir mi?

Instagram'dan bir farkı var mı? Meta veya Facebook uygulamalarının hepsi en büyük veri hırsızları zaten neyin hesabını yapıyoruz ki?
İnternete bağlı herhangi bir cihazda veri güvenliğinden söz etmek saçma bana göre. Hiçbir şey çalmasa bile en azından kullandığın ISS hüpletir verileri.

İnternete bağlı herhangi bir cihazda veri güvenliğinden söz etmek saçma bana göre. Hiçbir şey çalmasa bile en azından kullandığın ISS hüpletir verileri.
Ben de onu demeye çalışıyorum. Herkes bir şeyler çalıyor ama başını Meta ve Google çekiyor. Adamın yanında Google Chrome yazıyor. Threads'den daha mı az veri topluyor? Sanmıyorum. Her şeyi bir kere kaptırdıktan sonra 1-2 uygulamanın istediklerine bakıp çok veri topluyor demek saçma. Ben artık önemsemiyorum böyle şeyleri. Şifrem gizli kalsın yeter kafasındayım.

Bomboş bir uygulama. İnsanlar hesaplarını silemesin diye uğraşmaları, Instagram'dan ayrı olarak özel mesajlaşma olmaması, hesap bağlama konusundaki ısrarcılık, inanılmaz bir veri izni istemesi gibi pek çok sebepten kurulmamalı. Girip bakmaya tenezzül bile etmedim. TikTok bile kullanılır bu kullanılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı