Threads bitmeyecek

Twitter'in kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. Twitter'in de belli bir kemik kitlesi var ve insanlar Elon Musk'a olan kızgınlığından dolayı Threads'e geçiyor ki Meta şirketini hepimiz biliyoruz. Dünya kadar veri sömürüyor, Elon Musk'ın aldığı yanlış kararlar olmasaydı insanlar Threads'in yüzüne bile bakmazdı. Şahsen böyle düşünüyorum.
Bu yüzden ekmeğine yağ sürdü dedim. Hocam kitleleri yönlendirmek çok kolay bence. Hele ki Meta gibi verilerle halay çeken bir şirketseniz bu daha da kolay oluyor. Meta başarısız olsaydı İnstagram biterdi ama hala sektörün en babalarından İnstagram.

@Carven gerçi o dediğiniz doğru. Elon Musk yapmış olduğu hataların bedelini ağır ödeyecek ama Twitter'in biteceğini düşünmüyorum. Bir şekilde gene toparlayacaktır.
Twitter tabii ki bitmez. Kitlesinde azalma olur. Belki o zaman Elon Musk satmayı düşünür.

Önümüzdeki günlerde Elon Musk'ın alacağı kararlara bağlı. Eğer Twitter'ı düzgün bir hale getirirse Threads dayanamaz. Twitter ile Threads şu anda karşılaştırılamaz. Birçok özellik eksik. Ayrıca Instagram'a bağımlı olarak çalışmasıda bir - özelliktir. Instagram hesabınızı silmeden Threads hesabınızı silemiyorsunuz.

@Carven gerçi o dediğiniz doğru. Elon Musk yapmış olduğu hataların bedelini ağır ödeyecek ama Twitter'in biteceğini düşünmüyorum. Bir şekilde gene toparlayacaktır.

Zaten Elon Musk, linkerden tweet görmeyi ve sınırsız tweet okumayı geri açtı. Ben Instagram kitlesi yüzünden Twitter gibi bir ortam oluşacağını ve Elon yine büyük aptallıklar etmedikçe Twitter'ın biteceğini düşünmüyorum.

@EfoWars rekabetin olmasını bu açıdan her zaman için savunuyorum. Rekabet olmasaydı emin olun ki Elon Musk kafasına göre hareket ederdi. Rakibin olmasıyla birlikte Elon Musk ayağını denk almak zorunda. Diyelim ki almadı, kullanıcılarını farklı platforma kaptırır :D

Zaten Elon Musk, linkerden tweet görmeyi ve sınırsız tweet okumayı geri açtı. Ben Instagram kitlesi yüzünden Twitter gibi bir ortam oluşacağını ve Elon yine büyük aptallıklar etmedikçe Twitter'ın biteceğini düşünmüyorum.
İnstagram kitlesi, insanı çıldırtır bu arada. Özellikle mizah yaptığını sanan çalıntı içerikli sayfalar.

Zaten bir kişi bütün İnstagram'a el koymuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı