Threads' kayıt olamıyorum

bernardeschi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Android telefondan ve internet sitesinden denedim fakat kayıt olamıyorum. Problem bir tek bende mi var acaba yoksa aynı problemi yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hata vs alıyor musun ?

Instagram hesabı ile giriş yapman gerekiyor aslında. Mobilden Instagram'a giriş yap. Sonra threads'a gir otomatik giriş yap gelecek. Ha önerim kullanma. Twitter kitlesi gibi olmaz.
Olmaması daha iyi .

Merakımdan girip kurcalamak istemiştim ondan yoksa Twitter benim için hala tek ondan aldığım tadı alamıyorum diğer uygulamalarda. Yardım için çok teşekkür ediyorum🙏

Instagram hesabı ile giriş yapman gerekiyor aslında. Mobilden Instagram'a giriş yap. Sonra Threads'a gir otomatik giriş yap gelecek. Ha önerim kullanma. Twitter kitlesi gibi olmaz.

Dediğiniz gibi yaptığımda oldu eğer benim gibi bilmeyen varsa çok yardımcı oldunuz. Sadece Instagram'daki ekten kayıt olunuyormuş.

Instagram hesabı ile giriş yapman gerekiyor aslında. Mobilden Instagram'a giriş yap. Sonra threads'a gir otomatik giriş yap gelecek. Ha önerim kullanma. Twitter kitlesi gibi olmaz.
Twitter kitlesi gibi olmaz mı ? 🤣
Daha ne isteyebiliriz ki ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı