Diğer Throne Eclipse K1 kablosuz mekanik klavye 1.499 TL

Bir klavyeyi aratıyoruz, geliyorlar numlock ve pageUp sekmeleri olmayan, enter tuşu küçük olan, türkçe karakter içermeyen klavyeler öneriyorlar.
Ben kullanıyorum klavyeyi kablolu ve kablosuz olarak kullanılabiliyor gecikme yok gibi bir şey daha hissetmedim yani aktif olarak Valorant oynuyorum tek sorun aşırı büyük bilek desteğide dahil olmak üzere masanın yarısından fazlasını kaplıyor RGB'si güzel fakat kullanmıyorum daha uzun pili gitsin diye şarjın Full dolması ne kadar ölçmedim ama akşam takıp sabah çıkardığımda Full'dü 2 gündür kullanıyorum Full şarjken çıkardım yarısı bile gitmedi günde 12 saat civarı aktif olarak kullanıyorum tuş hissiyatı mekanik gibi hissettirmiyor ama mebranda değil ses fazla çıkarmıyor bunun dışında merak ettiğiniz bir şey varsa yazabilirsiniz.
Dostum selam, ben evde çalışırken iş bilgisayarı ile oyun bilgisayarım arası geçiş yapabileceğim bir klavye arıyorum, hiç iki cihaz arası geçişleri denedin mi o noktada gecikme veya geçiş yapmama gibi sorunları oldu mu ? bir de low key değil dimi tuşlar çok alçak değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı