Throne Lumina K1 alınır mı?

Bütçe
1500
Uzun zamandır sepetimde beklettiğim almayı düşündüğüm bir mekanik klavye, bu tarz büyük klavyeleri seviyorum. Bu tarz başka öneriniz varsa önerebilirsiniz?
https://www.hepsiburada.com/throne-...ik-klavye-pm-HBC00007696BQ?magaza=Hepsiburada
Ben satın aldım bugün kargodan geldi. Şu anda bu klavyeden yazıyorum çok beğendim. Her tuşun altında ayrı ayrı ARGB led olması ışıklarını çok güzel gösteriyor.

Yazılım üzerinden bütün ARGB renk profillerini ayarlayabiliyorsun renk paletini, hızını vs.
Makro ayar kısmı mevcut.

Malzeme kalitesi fiyatına göre çok güzel.

Tek gördüğüm dezavantaj bana gelen klavyede space tuşunda bir yay sesi var. Bunu bir araştıracağım. Bunun dışında 5/5 klavye. (Space tuşunu yerinden söküp taktım ses bayağı bir azaldı.)

Kırmızı switch bir klavye. Yanında 2 adet yedek switch göndermişler. Sanırım switchler de değiştirilebiliyor. Hotswap olabilir.

Full Antighosting bir klavye. Test sitesinden aynı anda basabildiğim kadar tuşa bastım. Hepsini sorunsuz algılıyor.

1744278482373.png

1744278499961.png

Son düzenleme:
Ben satın aldım bugün kargodan geldi. Şu anda bu klavyeden yazıyorum çok beğendim. Her tuşun altında ayrı ayrı ARGB led olması ışıklarını çok güzel gösteriyor.

Yazılım üzerinden bütün ARGB renk profillerini ayarlayabiliyorsun renk paletini, hızını vs.
Makro ayar kısmı mevcut.

Malzeme kalitesi fiyatına göre çok güzel.

Tek gördüğüm dezavantaj bana gelen klavyede space tuşunda bir yay sesi var. Bunu bir araştıracağım. Bunun dışında 5/5 klavye. (Space tuşunu yerinden söküp taktım ses bayağı bir azaldı.)

Kırmızı switch bir klavye. Yanında 2 adet yedek switch göndermişler. Sanırım switchler de değiştirilebiliyor. Hotswap olabilir.

Full Antighosting bir klavye. Test sitesinden aynı anda basabildiğim kadar tuşa bastım. Hepsini sorunsuz algılıyor.

Eki Görüntüle 2466419
Eki Görüntüle 2466420
Hocam hot swap var mı yok mu diye denediniz mi hiç?

Hocam hot swap ben var sanıyordum ama olmadığından da açıkçası emin değilim. Sökme aparatım yok, switchi çıkaramıyorum o yüzden.
Anladım hocam, şu ana kadar gördüğüm hot swap klavyelerde hep yolluyorlar aslında switch sökme aparatı ama throneda da vardır umarım diye düşünmüştüm. Bu bütçede başka numpadli beyaz klayve yok sayılır çünkü.

Anladım hocam, şu ana kadar gördüğüm hot swap klavyelerde hep yolluyorlar aslında switch sökme aparatı ama throneda da vardır umarım diye düşünmüştüm. Bu bütçede başka numpadli beyaz klayve yok sayılır çünkü.
Kutudan 2 tane yedek switch çıktı, bir tane de tuş sökme aparatı var ama ben onla switchi sökmeye çalıştım sökemedim. Malzemeye zarar vermiyim diye de pek uğraşmadım açıkçası. Ama hot swap olabilir de olmayada bilir. Hot swap olmasa yanında switch yollamazlar diye düşünüyorum. Ama bir firma da hot swap klavye yapıp kutusuna vs. yazmaması da ilginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı