Rehber Throttle Sorunları ve Çözümleri

Elbette olurum.

Çok teşekkür ederim

Hocam meraktan soruyorum, siz en son Omen alıp throttle sorunu yaşamıştınız sanırım. Cihazı iade mi ettiniz? Ettiyseniz ne kullanıyorsunuz?
Rica ederim.

Evet OMEN deli gibi Throttle oldu. Nefret ediyorum şu HP firmasından.

Cihazı iade ettim. Teknosa sağ olsun. Şimdi ise MSI Raider GE78HX 13VH-037TR kullanıyorum.

UV işleminin veya Iccmax değerlerini değiştirmenin herhangi bir riski var mı hocam? Uzun dönemde bir problem çıkar mı?

Hayır, hiçbir problem yaşatmaz.
Kendime hiç güvenmiyorum, yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum. UV sırasında mavi ekran alırsam değeri düşürdüğümde bir sorun çıkar mı hocam? Gram anlamıyorum şu işlerden

Kendime hiç güvenmiyorum, yanlış bir hareket yaparım diye korkuyorum. UV sırasında mavi ekran alırsam değeri düşürdüğümde bir sorun çıkar mı hocam? Gram anlamıyorum şu işlerden

Hayır, hiçbir sorun olmaz. Mavi ekran alırsan değerleri sıfırlıyor uygulama zaten

UV işleminin veya Iccmax değerlerini değiştirmenin herhangi bir riski var mı hocam? Uzun dönemde bir problem çıkar mı?
İkisinin de hayır.
BIOS üzerinden bir şeyler yapmadıkça GUİ üzerinde kolay kolay sistemi bozamazsınız.

Hayır, hiçbir sorun olmaz. Mavi ekran alırsan değerleri sıfırlıyor uygulama zaten
Peki değerlerin her zaman geçerli olması için ThrottleStop'u her zaman açık tutmamız mı lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…