Rehber Throttle Sorunları ve Çözümleri

Eren hocam gene her zamanki gibi döktürmüşsünüz. Ellerinize sağlık.
Teşekkür ederim! Sevgilerle. Daha yeni başlıyoruz biraz Türkçe Kaynak sunmak istedim. Yarınki de vakit bulabilirsem şayet gayet güzel bir rehber olacak.

Teşekkür ederim! Sevgilerle. Daha yeni başlıyoruz biraz Türkçe Kaynak sunmak istedim. Yarınki de vakit bulabilirsem şayet gayet güzel bir rehber olacak.
Yarın için beklemeye geçeyim o zaman . Biz kullanıcıların en büyük sorunu Türkçe kaynak bulamamak. Çok değerli bir rehber olmuş gerçekten.

Hocam gösterdiğiniz ekran bende böyle. Sizinki gibi değil. Nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_0275.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 64
Yok artık!

Limit okumanızı nasıl kapatmış bunlar? ThrottleStop Limits sekmesiyle de dener misiniz?
Kim kapatmış tam olarak anlamadım ama yanlış yapmışlar. Dediğiniz yer böyle.

Dosya Ekleri

• IMG_0277.jpeg
    100,4 KB · Görüntüleme: 61
CPU'nuz sıcak. Undervoltage öneriyorum. 11.Nesil kilit açma konusu üzerinden açmayı deneyin.
Aslında gpu değerlerimde yüksek ancak gpu kendini korumaya alıp watt değerini düşürüyor. 150watt çeken gpu 86 derecede kendini sabitleyip 100watt falan çekiyor. Dediğinizi deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…