M MKey_ Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #1 Sitede yazılanların neredeyse tümünü araştırdım, eksik kurulumları yapmayı denedim ancak hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Win10 64bit kullanıyorum, program sürümü de 8.70.6. Log Son düzenleme: 18 Mayıs 2019
Sitede yazılanların neredeyse tümünü araştırdım, eksik kurulumları yapmayı denedim ancak hala aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Win10 64bit kullanıyorum, program sürümü de 8.70.6. Log
Çözüm BilgisayarKurdu 18 Mayıs 2019 C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız.
C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 18 Mayıs 2019 #2 Logfile dosyasını paylaşmamışsın sanırım, bu rehberden faydalanabilirsin. Veya direkt olarak TeamViewer bilgilerini paylaş, bir bağlanıp bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Logfile dosyasını paylaşmamışsın sanırım, bu rehberden faydalanabilirsin. Veya direkt olarak TeamViewer bilgilerini paylaş, bir bağlanıp bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M MKey_ Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #3 BilgisayarKurdu dedi: Logfile dosyasını paylaşmamışsın sanırım, bu rehberden faydalanabilirsin. Veya direkt olarak TeamViewer bilgilerini paylaş, bir bağlanıp bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ekledim log dosyasını rica etsem bakabilir misiniz? Artı 0 Eksi
BilgisayarKurdu dedi: Logfile dosyasını paylaşmamışsın sanırım, bu rehberden faydalanabilirsin. Veya direkt olarak TeamViewer bilgilerini paylaş, bir bağlanıp bakalım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam ekledim log dosyasını rica etsem bakabilir misiniz?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 18 Mayıs 2019 #4 C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız. Artı 0 Eksi Çözüm
C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız.
KS KS M MKey_ Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2019 #5 BilgisayarKurdu dedi: C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
BilgisayarKurdu dedi: C:\Windows\SysWOW64\mfc120u.dll C:\Windows\SysWOW64\MSVCR120.dll C:\Windows\System32\mfc120u.dll C:\Windows\System32\MSVCR120.dll Yukarıdaki dosyaları silip aşağıdaki linkteki paketi 32 ve 64-bit seçeneklerini dahil edip yükleyin. Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center Olumlu sonuç alırsan haber edersin, yapamazsan biz bakarız. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam sorun çözüldü.