Throttle Stop'un çalıştığı nasıl anlaşılır?

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Intel i5 5200U için undervolt yaptım ama galiba çalışmıyor bu program bir çalışıyor bir çalışmıyor anlayamadım nasıl anlarım çalışıp çalışmadığını?
Mesela Hangi görselde çalışıyor?

CPU Core ve CPU Cache'yi -90 yaptım Frekans değerlerinin ikisinide 25 yaptım şuan 2.5ghz sınırlı. Bu sınır arada çalışıyor arada çalışmıyor anlamadim bi türlü.

@erengore

Dosya Ekleri

• 1.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 35
  • 2.png
    49,2 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Turn On butonu çok bir işe yaramamaktadır. İşe yarayıp yaramadığını FIVR sekmesinde görebilirim.

Turn On butonu çok bir işe yaramamaktadır. İşe yarayıp yaramadığını FIVR sekmesinde görebilirim.
İlgilendiğiniz için teşekkürler hemen ss atıyorum.

Başka bir konuda -60 ,-80 arası iyi olabilir demiştiniz bende ona göre yaptım. Isınma sorunum var 95 derecelere kadar çıkıyor. Altta soğutucuda var. Asus laptop.
Turbo ratio limits normalde 27 ve 25 ben onun ikisinide 25 yaptım.
Bazen görev yöneticisinde işlemci 2.49 ghz'ın üstüne çıkıyor buradan programın çalışmadığını gördüm.

-90 olan ayarı 105 yaptım birşey olmadı sonra anlık gazla 125 yaptığım anda mavi ekran yedim. Bilginiz olsun tekrar aldım 90'a.
Tsbench'te 57-64 arası bir değer alıyorum. 120m threads 4 ayarında.

Son düzenleme:
Görev yöneticisi doğru göstermez.

UV değerleri uygulanmış sorun yok.
Başka birşey yapabilir miyim?
GHZ değerinide mi yanlış gösteriyor.
Çalıştığını nasıl anlayabilriim yöntemi var mı?
Ek olarak Disable turbo bastım artık aşırı ısınıyor hala 85 - 90 larde geziniyor. Bakıma götürene kadar idarelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…