O zaman Releases · cmumme/XboxWheelCompatibility bu uygulamayi kurup deneyin. Ben denemek icin indirip kurdum. G29 GTA 5'te calismaya basladievet hocam herşeyi denedim
Teşekkür ederimAnladigim kadari ile evet hocam.
Ne demekTeşekkür ederim![]()
Degilim. Dedigim gibi eve dondugunuzde cok net belli olucaktir. Content Managerde direksiyon gorunup eksenler calisiyorsa tamamdir. Yok olmuyorsa program kurariz.Hocam merhaba. Kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim sizi. Bendeki model spider modeli. Şimdi anlamadığım bir şey var. Bazıları sizin dediğiniz gibi programa gerek yok diyor, bazıları da programsız olmaz diyor. Siz bu direksiyon setine sahip misiniz? Gerçekten gerwk yok mu programa?
Teşekkürler. Yarın akşam eve dönüyorum. Sizi haberdar ederimDegilim. Dedigim gibi eve dondugunuzde cok net belli olucaktir. Content Managerde direksiyon gorunup eksenler calisiyorsa tamamdir. Yok olmuyorsa program kurariz.
Rica ederim. Iyi yolculuklar.Teşekkürler. Yarın akşam eve dönüyorum. Sizi haberdar ederim
Hocam content manager ayarlarini yaptiniz mi?Hocam tekrardan merhaba. Eve gelip direksiyon setini kurdum. PC algılıyor, hatta gamebarda direksiyonla gezebiliyorum fakat oyunda çalışmıyor. Uygulama kurmak lazımmış dediğiniz gibi. Nasıl halledeceğim?
o nedir?Hocam content manager ayarlarini yaptiniz mi?
Assetto Corsa oynuyorsaniz CM'de ayar yapmaniz lazim.o nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.