Çözüldü Thrustmaster 458 Ferrari bilgisayarda nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu direksiyon Xbox için ama ben PC de kullanacağım. 3. parti yazılımlar ile bu yapılabiliyormuş. Bunun nasıl yapılacağını söyler misiniz? Bir de bu 3. parti yazılımlardan virüs bulaşır mı?

Hocam merhaba. Kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim sizi. Bendeki model spider modeli. Şimdi anlamadığım bir şey var. Bazıları sizin dediğiniz gibi programa gerek yok diyor, bazıları da programsız olmaz diyor. Siz bu direksiyon setine sahip misiniz? Gerçekten gerwk yok mu programa?

Hocam merhaba. Kusura bakmayın tekrar rahatsız ettim sizi. Bendeki model spider modeli. Şimdi anlamadığım bir şey var. Bazıları sizin dediğiniz gibi programa gerek yok diyor, bazıları da programsız olmaz diyor. Siz bu direksiyon setine sahip misiniz? Gerçekten gerwk yok mu programa?
Degilim. Dedigim gibi eve dondugunuzde cok net belli olucaktir. Content Managerde direksiyon gorunup eksenler calisiyorsa tamamdir. Yok olmuyorsa program kurariz.

Hocam tekrardan merhaba. Eve gelip direksiyon setini kurdum. PC algılıyor, hatta gamebarda direksiyonla gezebiliyorum fakat oyunda çalışmıyor. Uygulama kurmak lazımmış dediğiniz gibi. Nasıl halledeceğim?

Hocam tekrardan merhaba. Eve gelip direksiyon setini kurdum. PC algılıyor, hatta gamebarda direksiyonla gezebiliyorum fakat oyunda çalışmıyor. Uygulama kurmak lazımmış dediğiniz gibi. Nasıl halledeceğim?
Hocam content manager ayarlarini yaptiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı