Thrustmaster Flight joystick için yazılım var mı?

Clarexx

Kilopat
Daha fazla  
Thrustmaster markasının herhangi bir Flight joystick için yazılım var mı? Yazılım varsa mesela kolu ileri itince klavyede ki W tuşuna basacak şekilde ayar yapabilir miyim?
Engelliyim sağ elimi kullanamıyorum bu nedenle klavyede kullanamıyorum. Eğer düşündüğüm şey oluyorsa wasd tuşlarını joysticke atamayı düşünüyorum.

Thrustmaster’ın uçuş joystickleri genellikle oyunlar için özelleştirilmiş yazılımlar ile birlikte gelir. Bu yazılımlar, joystick üzerindeki butonları ve hareketleri özelleştirmenize olanak sağlar. İşte Thrustmaster joystickleriniz için yazılım ve özelleştirme hakkında bilmeniz gerekenler:

Thrustmaster Yazılımları

1. Thrustmaster TARGET Yazılımı
    • TARGET (Thrustmaster Advanced Programming Graphical Editor) yazılımı, Thrustmaster’ın birçok joystick ve uçuş simülatörleri için sunduğu gelişmiş yapılandırma aracıdır. Bu yazılım, joystick ve diğer kontrol cihazlarını programlamanızı sağlar.
    • Yükleme ve Kurulum: TARGET yazılımını Thrustmaster’ın resmi web sitesinden indirebilirsiniz. Yazılımı kurduktan sonra joystick’inizi bağlayarak konfigürasyon yapabilirsiniz.
  2. Thrustmaster Control Panel
    • Birçok Thrustmaster cihazı, belirli yapılandırma ve testler için kullanabileceğiniz bir Control Panel yazılımı ile gelir. Ancak bu, TARGET kadar kapsamlı özelleştirme sunmayabilir.

TARGET Yazılımı ile Özelleştirme

• Joystick Programlama: TARGET yazılımını kullanarak joystick’inizin butonlarını, eksenlerini ve diğer özelliklerini özelleştirebilirsiniz. Bu yazılım, joystick hareketlerini ve butonlarını sanal klavye tuşlarına atamanıza olanak sağlar.
  • Makrolar ve Komutlar: TARGET ile, joystick’inizi belirli makroları çalıştıracak veya belirli tuşlara basacak şekilde yapılandırabilirsiniz. Örneğin, joystick’inizi ileri ittiğinizde “W” tuşuna basmasını ayarlayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı