Elektronik Thrustmaster T300RS GT 15979 TL

Aynen Logitech tasarım konusunda çok daha güzel ama hem kalitesi kötü hem çok sesli çalışıyor.

T300 RS GT kayış sesi bile terapi resmen. Sorularınızı alabilirim. Şu anda en sevmediğim şey daha 50 saat kullanılmamış olmasına rağmen gaz pedalında aşırı gıcırdama olması.

Hocam direksiyon tasarımı sizce nasıl ve elinize oturuyor mu?

Tasarım fena değil.
Elime çok iyi oturuyor. Konfor çok iyi. Ama dikkat edin feedback o kadar güçlü ki parmaklarınızı kırar %50 de olsa bile. Ben ilk aldığımda kıracaktım neredeyse. Feedback saçma gelebilir ama aşırı zevk veriyor.

Geçen senenin fiyatı. Alıp almamak arasında kararsızım. Aklımda hala G923 var.

G923 bunun yanında çöp tenekesi.

@berat3636 ve sizce direksiyon olarak G29 mu T300 RS GT Edition mu?

Ezer dağıtır geçer T300 RS GT. Yüzlerce inceleme var hem Türkçe hem yabancı dil. İzleyip farkı görebilirsiniz.
Ha bir de gerçek ile hiçbir alakası yok, onu bilin. Ama gerçekteki kadar zevkli olabileceğini belirteyim. Hatta belki size göre daha zevkli bile olabilir. Sonuçta gerçekte 500 yapamazsınız, gerçekte drift atamaz, 400 ile dağdan atlayamazsınız.

T300 RS GT kayış sesi bile terapi resmen. Sorularınızı alabilirim. Şu anda en sevmediğim şey daha 50 saat kullanılmamış olmasına rağmen gaz pedalında aşırı gıcırdama olması.
İlk defa aldığımda bende de öyle oldu WD40'ı civata yuvasına sıkın (potansiyometreye dikkat ederek) düzeliyor.

Tasarım fena değil.
Elime çok iyi oturuyor. Konfor çok iyi. Ama dikkat edin feedback o kadar güçlü ki parmaklarınızı kırar %50 de olsa bile. Ben ilk aldığımda kıracaktım neredeyse. Feedback saçma gelebilir ama aşırı zevk veriyor.

G923 bunun yanında çöp tenekesi.

Ezer dağıtır geçer T300 RS GT. Yüzlerce inceleme var hem Türkçe hem yabancı dil. İzleyip farkı görebilirsiniz.
Ha bir de gerçek ile hiçbir alakası yok, onu bilin. Ama gerçekteki kadar zevkli olabileceğini belirteyim. Hatta belki size göre daha zevkli bile olabilir. Sonuçta gerçekte 500 yapamazsınız, gerçekte drift atamaz, 400 ile dağdan atlayamazsınız.

Cevabınız için teşekkürler hocam artık param olursa alırım umarım

Hocam direksiyon tasarımı sizce nasıl ve elinize oturuyor mu?
Fotoğraflarında simit ince gözükebilir ancak gerçekte kalınlığı normal araç direksiyonu gibi ve baş parmak yuvası gibi konfor sağlayan simit detayları var yani genel olarak iyi. Zaten simit çıkarılıp değiştirilebiliyor.

Toplam ne kadar kullandınız ve tekrar oldu mu?
Aldıktan 1 ay sonra gıcırdadı sonra WD40 sıktım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ses sorunu gitti. Zaten mekanik bir sorun değil daha çok detay bir şeydi rahatsız olmasam çok umursamazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı