Elektronik Thrustmaster T300RS GT 15979 TL

Fotoğraflarında simit ince gözükebilir ancak gerçekte kalınlığı normal araç direksiyonu gibi ve baş parmak yuvası gibi konfor sağlayan simit detayları var yani genel olarak iyi. Zaten simit çıkarılıp değiştirilebiliyor.

Ben başka uyumlu uygun fiyatlı simit bulamadım. Örnek var mı?
Gerçek hayatta 2023 Citroën berlingo aracımız var ve direksiyonla oynadıktan sonra onu sürünce aşırı derecede kötü geldi direksiyonu gerçek arabanın. Küçük direksiyon çok ama çok daha konforlu.

Logitech shifter buna uyumlu değil mi arkadaşlar? Bunun kendi vitesi çok pahalı diye hatırlıyorum.

Yeni vites çıkardı Thrustmaster. TH8s yanlış hatırlamıyorsam. Yakında satın alacağım inşallah. 3500 TL civarı fiyatı var.

@berat3636 hocam peki siz vitesli mi kullanıyorsunuz kullanıyorsanız model ne önerirsiniz?

Kendi üstündeki F1 vitesler aşırı ama aşırı güzel hissettiriyor. Yakında 7 ileri 1 geri TH8s alacağım ama.

Yeni vites çıkardı Thrustmaster. TH8s yanlış hatırlamıyorsam. Yakında satın alacağım inşallah. 3500 TL civarı fiyatı var.

Kendi üstündeki F1 vitesler aşırı ama aşırı güzel hissettiriyor. Yakında 7 ileri 1 geri TH8s alacağım ama.

Teşekkürler tekrardan

Yeni çıkan TH8s Logitech'e yakın fiyata sahip. Pahalı olan vites TH8a. TH8s, T300'ün yanına vites olarak alınabilir.

TH8a ile arada dağlar olsa da yine de 3.5K'yı hak ediyor bence. Bütçe kısıtlıysa 2K'ya Logitech alabilirsiniz.
Ha bu arada eğer bilgisayarınız varsa şu anda bu söyleyeceğimi duyduktan sonra satmak isteyebilirsiniz.

Direksiyon setleri telefonla uyumlu. Bir tane program var yükledikten sonra tüm oyunları direksiyonla oynayabiliyorsunuz. Rampage V900 alınıp oynanır bu arada. Feedback yok, sadece sağa çevirdiğinizde tam sağa dönüyor, sol da da geçerli aynısı. Gaz da direksiyon gibi tek kademeli ama ona rağmen sadece direksiyonu tutmak bile aşırı zevk veriyor.

Logitech tasarımını ve ergono misini, Tm'de teknolojisini ve kalitesini birleştirse, ortaya esrarengiz bir set çıkardı...

Aynen öyle. Bir de keşke 2 tuş daha fazla olsaydı 300RS GT'de. Daha iyi olurdu. Böyle ucu ucuna yetiyor, bazen yetmeyebiliyor.

Aynen öyle. Bir de keşke 2 tuş daha fazla olsaydı 300RS GT'de. Daha iyi olurdu. Böyle ucu ucuna yetiyor, bazen yetmeyebiliyor.
Ben de T150 PRO satın aldım daha yeni. Üstelik param güvende dahil 6000 TL'ye. Fakat shifter alamıyorum. TM sağolsun en ucuz shifter 3500 TL. (Ya da VergiMan'ın suçu...)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı