Thrustmaster T300RS GT FFB ayarı nasıl olmalı?

hikmet karahan

Kilopat
T300RS GT Direksiyon seti aldım. FORZA HORIZON 5'te FFB işleyişi doğru çalışmıyor sanırım. Araba düz yolda kontrolden çıkınca direksiyon FFB uyguladığını sanıyordum ama biraz daha dikkat edince aslında arabayı yolda tutmaya çalıştığını fark ettim. Araba durur vaziyette direksiyonu sola kırıp gaza bastığımda direksiyon kendi kendine düzleniyor bu bir FFB'dir mesela ama benim değindim konu konsolun arabayı yolda tutmaya çalışması. Oyunda hiçbir sürüş desteği ayarı açık değil, her şey kullanıcıya bırakılmış bir durumda.

Son düzenleme:
Görseldeki ayarları deneyebilirsiniz hem oyun içi ayarlar hem direksiyonun ayarları.

Ekran görüntüsü 2025-01-01 135353.png

Bu ayarlar varsayılan olarak geliyor zaten. Ben biraz oynadım bu ayarlarla ve FFB etkisini azalttım. Durur vaziyette sola kırıp gaza bastım. Direksiyon çok daha az döndü, ama yolda arabayı kaydırdığımda yine aynı şeyi yaptı. Arabayı yolda tutmaya çalıştı.

Bu ayarlar varsayılan olarak geliyor zaten. Ben biraz oynadım bu ayarlarla ve FFB etkisini azalttım. Durur vaziyette sola kırıp gaza bastım. Direksiyon çok daha az döndü, ama yolda arabayı kaydırdığımda yine aynı şeyi yaptı. Arabayı yolda tutmaya çalıştı.
Ayarlara redditte denk gelmiştim, altında bir çok farklı yapılandırma var girip bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı