Thrustmaster TS-PC Racer direksiyonun dönüş tepkileri çok sert

Squ_w1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu modelin 488 Ferrari Edition olanını aldım ve program ile güncellemelerini yaptım. Hem programdan hem oyun için ayarlardan ayarlarını yaptım fakat direksiyon çok sert, FFB ayarını düşürdüm, şu an %75'te ama hâlâ zar zor dönüyor. Normali böyle mi yoksa bir hata mı var? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Ayarlarının ekran görüntüsünü atar mısın?

Merhaba evde degilim şuan ama Ffb 75, Constant 100, Periodic 100, Spring 0, Damper 0, Boost kapalı, Auto center oyun tarafından. Ayarlar böyle.

Ayarlar da fena değil aslında. Direksiyon kendisini merkeze mi getirmeye çalışıyor yoksa sadece dönüşü mü sert? Hangi oyunda kullanıyorsun? Oyun içi ayarlarda hata olabilir.

Aynı zamanda basein tork değeri 6nm imiş. Epey güçlü. Constant ayarını 50'ye çekmeyi deneyebilirsin.

Ayarlar da fena değil aslında. Direksiyon kendisini merkeze mi getirmeye çalışıyor yoksa sadece dönüşü mü sert? Hangi oyunda kullanıyorsun? Oyun içi ayarlarda hata olabilir.

Aynı zamanda basein tork değeri 6nm imiş. Epey güçlü. Constant ayarını 50'ye çekmeyi deneyebilirsin.

Yani hem zor dönüyor hem de toplaması inanılmaz zor drift atmak imkansız toplarken masa yer falan titriyor. Hem donus hem toplamasi cok sert. Forza Horizon 5 ve The Crew motorfest de denedim. Eve gidince biraz daha düşüreceğim teşekkür ederim.

Thrustmaster yazılımından FFB'yi düşürevilirsiniz onun dışında oynadığınız oyunlara göre ayarlarınız değişiklik gösterir zaten mesela ETS 2 oynarken daha iyi bir toplama ancak daha yumuşak bir direksiyon için FFB'yi kısmak yerine iç sürtünmeyi kısarsınız gibi. Sonuç olarak oyun ayarları önemli. İnternet üzerinden araştırarak en iyi ayarları deneyebilirsiniz. Eracing academy YouTube kanalına bakabilir bir de buradaki sitede sizin direksiyonunuz yok ama oradaki ayarlara göre oran orantı yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.

Forza 5 zaten bir arcade oyunu olduğundan direksiyon ayarları çok detaylı değil ama isterseniz kendi ayarlarımı paylaşayım deneyin belki işinize yarar.

12.png

Son düzenleme:
Thrustmaster yazılımından FFB'yi düşürevilirsiniz onun dışında oynadığınız oyunlara göre ayarlarınız değişiklik gösterir zaten mesela ETS 2 oynarken daha iyi bir toplama ancak daha yumuşak bir direksiyon için FFB'yi kısmak yerine iç sürtünmeyi kısarsınız gibi. Sonuç olarak oyun ayarları önemli. İnternet üzerinden araştırarak en iyi ayarları deneyebilirsiniz. Eracing academy YouTube kanalına bakabilir bir de buradaki sitede sizin direksiyonunuz yok ama oradaki ayarlara göre oran orantı yaparak kendinize uyarlayabilirsiniz.

Forza 5 zaten bir arcade oyunu olduğundan direksiyon ayarları çok detaylı değil ama isterseniz kendi ayarlarımı paylaşayım deneyin belki işinize yarar.

Eki Görüntüle 2524039
Cok teşekkür ederim gidince deneyeceğim.

Eki Görüntüle 2524039
Steam den oynuyorsan beraber oynayabiliriz istersen arkadaşlarimdan kimsenin ilgisi yok bu tarz oyunlara.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı