YouTube Thumbnail nasıl yapılır?

oyyuncuonur

Centipat
Daha fazla  
YouTube oyun videolarım için thumbnail yapmakta çok acemiyim. Yaptığım thumbnail'ler çok yapmacık oluyor. İnsanlar o kadar renkli ve güzel thumbnail nasıl yapabiliyor? Benim, güzel thumbnail yapan kişilerin seviyesine gelebilmem için ne kadar zaman harcamam lazım ve hangi program üzerinde küçük resimleri yapmalıyım? Aşağıya yaptığım thumbnail resmini koydum.

Dosya Ekleri

• Başlıksız-1.png
    Başlıksız-1.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 31
YouTube oyun videolarım için thumbnail yapmakta çok acemiyim. Yaptığım thumbnail'ler çok yapmacık oluyor. İnsanlar o kadar renkli ve güzel thumbnail nasıl yapabiliyor? Benim, güzel thumbnail yapan kişilerin seviyesine gelebilmem için ne kadar zaman harcamam lazım ve hangi program üzerinde küçük resimleri yapmalıyım? Aşağıya yaptığım thumbnail resmini koydum.
Canva ile yapabilirsin, basit ve kullanışlı.
Benim, güzel thumbnail yapan kişilerin seviyesine gelebilmem için ne kadar zaman harcamam lazım ve hangi program üzerinde küçük resimleri yapmalıyım?
Zamanla oturuyor, 5-10 tane yaptıktan sonra olayı kaparsın zaten.

Çok teşekkür ederim. Yaptığım Thumbnail resmi nasıl olmuş sizce?
Font çok kötü duruyor ve genel olarak pek uğraş yok gibi gözüküyor.
Benim yaptıklarım fazla iyi sayılmaz, yinede bazı şeylere dikkat ediyorum;
-Dikkat çekici kısa başlıklar.
-Tasarımda ince detaylar (fazla boş gözükmemesi için).
-İçeriği tasfir eden görseller.
Bunlara dikkat edebilirsin.
KIRMAK YOK! (1).png

Çok teşekkür ederim. Yaptığım thumbnail resmi nasıl olmuş sizce?

Hocam şahsi fikrim güzel olmadığı yönde. GTA logosu çok göz ağrıtıyor oyunu belli ediyor olabilir ancak çok uyumsuz ve göze batıyor. 1. bölüm yazısındaki renk seçimi ve konum seçimleri de bence yanlış sağ üst veya sağ alta tamamen yapışık olmasa bile en fazla yazı boyutunun yarısı kadar yukarıda olmalıydı. Ayrıca yazının arkasına hafif saydam bir banner güzel olurdu.

Teşekkürler.

Yapay zeka ile görsel oluşturup manuel olarak düzenleyebilirsiniz.

Şu anki görsel oyun içinden ekran görüntüsü alınıp logo ve yazı eklenerek hazırlanmış, açıkçası çok amatörce duruyor.
Biraz çalışarak bunu yaptım. Sizce nasıl olmuş?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (681).png
    Ekran Görüntüsü (681).png
    941,1 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı