THY 2019 İstatistikleri

Zaten küresel ekonomiden dolayı biraz gerileme gayet normal. Bu tür mali sıkıntı dönemleri en çok ucuz havayollarına yarar. Fırsatı krize çevirmeyi iyi becerirler. Pegasus mesela hızlı bir büyüme eğrisine girdi bu dönemde. Sunexpress zaten arkasındaki yurtdışı kaynağı sayesinde aktivitesini artırdı devamlı.
Cok eskiden ekonomiyle ilgili belgesel izlemistim ve o belgeselde buyuk kuresel veya lokal olarak ulkelerdeki krizlerde buyukler batar ve yeni kurulan sirketler yukselir diye duymustum.
Bu arada su ucus kurallarini kim koyuyorsa soyleyinde renk korlugu zimbirtisini arastirip derecelrine gore ayirsinalr bir kac tane baloncuk goremedigimiz icin almiyorlar. 😜😎

krizlerde buyukler batar ve yeni kurulan sirketler yukselir diye duymustum.
Kesinlikle doğru. Çünkü büyük ölçekli firmaların zararı da çok büyük oluyor. Fakat küçük ve yeni kurulan firmalar kendini çevirebilecek şekilde krizi absorbe edebiliyorlar. Bu sayede krizden karla sıyrılabiliyorlar.
@ProfTech pilot sağlık raporundaki gereklilikler o kadar detaylı ki içine girmek istemezsin:) Hele ki bir otoriteye dert anlatmak tam bir şizofren işidir:) Özellikle kan ve göz testleri çok katı maalesef. Eyvallahı yok derler ya aynen öyle:) Ben ingilizcesini karıştırdığım için twenty yerine yanlışlıkla twelve dedim adam ondan bile şüphelendi düşün🤣

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı