Geçtiğimiz günlerde THY'nin Boeing 787 ile ciddi anlamda ilgilendiği haberleri yayılmış, henüz hiçbir şey net olmadığı için konu açma gereği duymamış, dün gece görmediğim haberi sabah görüp çok mutlu olmuştum. THY 40 adet Boeing 787 siparişi için iyi niyet belirterek, 10 Boeing 787'yi kesin, 30'unu opsiyonlu şekilde alacağını bildirmiş.
Gelelim şimdi ki habere. Yine geçen günlerde gündeme gelmiş, en azından ben görmüştüm, herhangi bir şey net olmadığı için habere çokca itimat etmemiştim.
Boeing 787 için ciddi bir görüşme açıklandığına göre sıra yüksek ihtimalle bir süper jumbo jette. Onun da B747-8i olduğu haberleri çok. 8 Adet alınacağı ile ilgili 6 Eylül 2017'de yayınlanmış bir haber de bulunmakta. THY Boeing firmasından dönmeyecek gibi.
Başlıkta küçük bir 'Clickbait' bulunmakta. Onu da mazur görün lütfen
Yorumlarınızı bekliyorum. Haberin kaynağına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Gelelim şimdi ki habere. Yine geçen günlerde gündeme gelmiş, en azından ben görmüştüm, herhangi bir şey net olmadığı için habere çokca itimat etmemiştim.
Boeing 787 için ciddi bir görüşme açıklandığına göre sıra yüksek ihtimalle bir süper jumbo jette. Onun da B747-8i olduğu haberleri çok. 8 Adet alınacağı ile ilgili 6 Eylül 2017'de yayınlanmış bir haber de bulunmakta. THY Boeing firmasından dönmeyecek gibi.
Başlıkta küçük bir 'Clickbait' bulunmakta. Onu da mazur görün lütfen
Yorumlarınızı bekliyorum. Haberin kaynağına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.