THY pilot alımı için IELTS vs TOEFL

Ayrıca SunExpress'de askeri kökenli pilot çoook :)
Çooooook hem de:)

Bence Lufthansa ayağına böyle kasıyorlar. Gerçi eğer Almanya'da SunExpress mülakatına girersen psikomotor testi yok ve mülakat çok rahat geçiyor. Sebebi hala belirsiz dediğim gibi:)

Değişik bir kafaya sahipler cidden. Niye diye sormak istiyor insan ama "canım öyle istiyor" diye cevap almaktan korkuyor sanırım insanlar:)
 
Ben pilot olsam daha küçük filoya sahip şirketleri tercih ederdim. AtlasGlobal gibi. Çekeceksin bir tane A330 ya da A321. Tamamdır :)

Mental olarak daha rahat oluyorsun.
AtlasGlobal maalesef AFA mezunu dışındakileri pek kolay almıyor:) Ayrıca aramızda kalsın da pek maddi olarak iyi durumda değiller şu sıralar;)

Fakat OnurAir, Tailwind, Corendon, Freebird gibi küçük ölçekli ve büyüme amacı olmayan firmalar için dediğin doğru. Evet hizmet kalitesi diğer firmalara göre düşük bunların ama neredeyse kafası en rahat personeli bu firmalarda görebilirsin:)
 
O olabilir bak inanırım:) Ver 100TL günaydın diyeyim sana derler belki:) Ama kokpit ekibi baya muhabbetçi ve samimiydi oranın da:) Teknikte çalışan birkaç arkadaşım var onlar da memnun ama bu ara sanırım çok fazla Antalya'ya gidip geliyorlarmış. Hub'ı taşıyacaklar mı ne acaba? İHL'de olmak istemiyormuş sanırım OnurAir.
 
Antalya Base konuşmaları var mı hiç duydun mu sen?
Olabilme ihtimali yüksek. Çünkü toprak parası gerçekten Onur Air'in bütçesini aşıyormuş. Birkaç yıl daha işlerini İstanbul'dan hallederler, sonra Antalya base çıkarsa şaşırmam :)
 
Olabilme ihtimali yüksek. Çünkü toprak parası gerçekten Onur Air'in bütçesini aşıyormuş. Birkaç yıl daha işlerini İstanbul'dan hallederler, sonra Antalya base çıkarsa şaşırmam :)
İyi iyi:) Antalya Base iyidir. IST çok zulüm ya gidip gelmesi. ADB olsa daha da iyi ama olsun. SAW zaten ağzına kadar dolu.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı