Tianma panele sahip olup ghost screen yaşamayan var mı?

Lenoraa

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, dün Redmi Note 8 aldım ve ilk işim paneline bakmak oldu. Panelde Tianma yazmaktaydı. Fakat her yerde Tianma panellerin büyük sıkıntıları olduğu söyleniyor. Uzun zamandır Tianma ekran paneline sahip olup ghost screen veya başka sorunlar yaşamayan insanlar var mı peki? Endişeliyim biraz, çok insan muzdarip bu konudan ama çoğunlukla hata yerine sıkıntı çıkarır mı diye konular açıldığını gördüm. Bildikleriniz aktarır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün paneline nasıl baktınız içini mi açtınız? Açtıysanız zaten bu saatten sonra soru sormanın çok mantığı yok. Açmayıp internet üzerinden araştırdıysanız almadan önce neden soru sormadınız yine çıkmaza giren bir konu. Güle güle kullanın.

Hayır telefonun hakkında bölümünden bakılabiliniyor panelin hangi panel olduğuna, teşekkür ederim herkese nasip olur umarım

Ürünün paneline nasıl baktınız içini mi açtınız? Açtıysanız zaten bu saatten sonra soru sormanın çok mantığı yok. Açmayıp internet üzerinden araştırdıysanız almadan önce neden soru sormadınız yine çıkmaza giren bir konu. Güle güle kullanın.
Xiaomi lerde cekirdek surumune birkac kez basinca bir ekran aciliyor ve tum ozelligini gorebiliyorsunuz telefonun akliniza ne gelirse calisip calismadigini kontrol ediyorsunuz zaten oyle bir bilgiyi o imei ye sahip telefon icin internette bulmak imkansizdan otedir bildigim kadariyla icindede yazmaz bu bilgi kodlari vardir

Bende Red mı note 7 var , benimde panelim tianma. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Eğer yüksek parlaklıkta uzun süre telefonu ısındıracak işler yaparsan bu sorun oluyor. Mesela şarjda iken oyun vb telefonu ısındıracak şeyler yapmamalısın. Güneş ışığında yüksek parlaklıkta uzun süre kullanmamalısın. Bide ekrandaki aynı görüntü uzun süre kalacak şekilde kullanmamalısın. Bu dediklerimi yaparsan herhangi bir sorunla karşılaşmazsın diye düşünüyorum. Bütün ips ekranlı telefonlarda kötü kullanıma bağlı ghost screen olabilir. Dikkatli kullandığınız takdirde inşaallah bir sorunla karşılaşmazsınız

Bende Red mı note 7 var , benimde panelim tianma. Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Eğer yüksek parlaklıkta uzun süre telefonu ısındıracak işler yaparsan bu sorun oluyor. Mesela şarjda iken oyun vb telefonu ısındıracak şeyler yapmamalısın. Güneş ışığında yüksek parlaklıkta uzun süre kullanmamalısın. Bide ekrandaki aynı görüntü uzun süre kalacak şekilde kullanmamalısın. Bu dediklerimi yaparsan herhangi bir sorunla karşılaşmazsın diye düşünüyorum. Bütün ips ekranlı telefonlarda kötü kullanıma bağlı ghost screen olabilir. Dikkatli kullandığınız takdirde inşaallah bir sorunla karşılaşmazsınız

Teşekkürler, fakat bazıları bunun bir sorun olduğunu ve panelin değişmesi için garantiye verilmesi gerektiğini savunuyor. Çok büyük sorunlar çıkmadığı sürece panelim tianma olduğu için değişir misiniz? denemiyor sanırsam servise. Ayrıyeten siz tamamen yaşadınız mı bu sorunu hiç gözlemlediniz mi?

Bu arada her panel tianma olmuyor bir kaç panel daha vardı bildiğim kadarıyla o yüzden alırken bakamadığınız için böyle durum oluyor aldığınızda öğreniyorsunuz ancak.
Bende almayi dusunuyorum umarim bir sorun cikmaz bu arada hayirli olsun gule gule sorunusuz kullanin
Teşekkürler, gayet stabil düzgün çalışmakta öneririm almanızı tavsiye ederim.

Hayır telefonun hakkında bölümünden bakılabiliniyor panelin hangi panel olduğuna, teşekkür ederim herkese nasip olur umarım
Kardeşime Redmi Note 7 aldık ama kurcalamadığım için işleyişi bilmiyorum sorularım bu yüzdendi. Umarım sorunsuz kullanırsınız ve ayriyetten nazik tavrınız ve cevaplarınız için tekrar teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı