Tıbbi Sekreterlik vs Tıbbi Görüntüleme

• Konuyu başlatan Od42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 3.105

Od42

Hectopat
Daha fazla  
Tıbbi sekreterlik mi seçmeliyim yoksa tıbbi görüntüleme mi? Hangisinin alımı sizce daha fazla?

Dostum hangisine ilgin var, ona göre bölüm seçmeni tavsiye ederim.

Tıbbi sekreterlik, sağlık kurum ve kuruluşlarında randevu hizmetlerini ve hasta kabul işlemlerini yapar.

Tıbbi görüntüleme, hastalığın teşhisi için istenmiş olan direkt filmler (röntgen), bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans, mamografi gibi birimlerde veya ışın tedavisi gören hastaların cihazlarının hazırlanması ve uygulanmasında ve nükleer tıp bölümünün çeşitli ünitelerinde çalışma alanları bulunmaktadır.

Dostum hangisine ilgin var, ona göre bölüm seçmeni tavsiye ederim.

Tıbbi sekreterlik, sağlık kurum ve kuruluşlarında randevu hizmetlerini ve hasta kabul işlemlerini yapar.

Tıbbi görüntüleme, hastalığın teşhisi için istenmiş olan direkt filmler (röntgen), bilgisayarlı tomografi, manyetik rezonans, mamografi gibi birimlerde veya ışın tedavisi gören hastaların cihazlarının hazırlanması ve uygulanmasında ve nükleer tıp bölümünün çeşitli ünitelerinde çalışma alanları bulunmaktadır.

İkisine de ilgim var ama atama konusunda kararsız kaldım tıbbi sekreterlik çok alım yaptı atama ilerleyen senelerde azalır mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı