TIDAL vs Spotify vs Deezer

Spotify. Basit bir arayüzü var ve neredeyse eksiksiz bütün şarkılar var. 7/24 Hardbass dinleyebiliyorum 🤣

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


🤣🤣
 
Eminem ile farkını öne koyan Spotify idir. Üstelik diğer sosyal medya ile etkileşimi de var.
 
Spotify. Çünkü daha ucuz ve aradığın çoğu şeyi bulabiliyorsun.

Normalde FLAC'i tercih ederim ama her albümü bulamıyorum. Ekipmanlarınız iyi ise FLAC ve WAW çok fark ediyor. Özellikle bit rate konusundan dolayı.

Örnek vermek gerekirse, yıllardır aradığım bir parça var. Üstelik çok ünlü bir parça. Bunu her yerden kaldırmışlar ve sadece bir platformda bırakmışlar ve ben o platformu kullanmıyorum. Birkaç hafta önce internetten buldum. Üstelik WAW formatında ve 1411Kbps bit rate'e sahip, yani yüksek kalitede. Spotify'da ise en yüksek bit rate 320Kbps.
 
Son düzenleme:
Spotify. Çünkü daha ucuz ve aradığın çoğu şeyi bulabiliyorsun.

Normalde FLAC'i tercih ederim ama her albümü bulamıyorum. Ekipmanlarınız iyi ise FLAC ve WAW çok fark ediyor. Özellikle bitrate konusundan dolayı.
Deezer ile fiyatları aynı.
 
Müzik kalitesinde böyle bir kıyaslama yapmak doğru değil. Hiçbiri TIDAL'a yaklaşamaz. Ben şuan TIDAL kullanıyorum ama sevmediğim bazı yanları var. Arayüzü Spotify kadar iyi değil, kütüphanesi Spotify kadar geniş değil. Yahu Rammstein'sız olur mu?
 
Ses kalitesi olarak Tidal bence en iyisi. Giriş seviyesi veya orta halli bir ekipman ile hemen farkını hissettiriyor zaten. Spotify, Deezer ve Apple Music ise birbirleri ile aynı seviyede diyebiliriz. Uzun süredir Tidal kullanıyorum ve memnunum. Geçtiğimiz aylarda Android sürümüne de Master ses kalitesini getirdi. Gayet güzel oldu.

Ama özellikle Türkçe şarkı kütüphanesi biraz dar. Hatta Spotify ile kıyaslarsak, yok denecek kadar az.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı