Tidal'a ne oldu?

mail geldi Tidal tarafından. Nihayet açıldı :)

Tilal kral be. 1 aylık da bedava üyelik vermişler.
Açmasalar da farketmezdi. VPN satın alıcaktım sadece tidal için.

Information about your TIDAL account​
To our listeners,

Due to very recent developments from the Turkish government that may require us to acquire a special license to operate in the country, all TIDAL users in Turkey have been unable to access the platform. We appreciate your patience as we get this matter resolved and are working on acquiring any licenses needed.

We have added 30 days for free to your account for this inconvenience.
You do not need to take any action.​

Tidal, ülkemizde temsilcilik bulundurmadığı için erişime kapatıldı.

Bende HWP kanalından görüp 5TL'ye bilmem kaç aylık almıştım. Kullanım bitiminde üyelik bitti artık kullanamazsınız gibi bir yazı geldi önüme ve dedim ki tamam iptale gerek yok artık. Fakat varmış dün öylesine banka harcamalarına bakınca 3 aydır aylık 20TL ödüyormuşum ve Tidal erişime kapatıldı iptalde edemiyorum. Ne yapmam lazım herhangi bir fikriniz var mı?

Mail geldi Tidal tarafından. Nihayet açıldı :)

Kanka nasıl açıldı ben hala giremiyorum bir fikrin var mı?

Bende HWP kanalından görüp 5TL'ye bilmem kaç aylık almıştım. Kullanım bitiminde üyelik bitti artık kullanamazsınız gibi bir yazı geldi önüme ve dedim ki tamam iptale gerek yok artık. Fakat varmış dün öylesine banka harcamalarına bakınca 3 aydır aylık 20TL ödüyormuşum ve Tidal erişime kapatıldı iptalde edemiyorum. Ne yapmam lazım herhangi bir fikriniz var mı?
VPN ile girin iptal edin.
Kanka nasıl açıldı ben hala giremiyorum bir fikrin var mı?
Açılmadı. Mağduriyeti gidermek ve bununla ilgili olarak hazırlık yaptıklarını belirten bir mail atılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı