Tiggo 8 Pro Avantgarde vs Tesla Model Y SR

bytecode3

Centipat
Daha fazla  
2 araç aynı para, 1.8 milyona hangisi tercih edilmeli? Araçları bilmeyenler gereksiz yorum yapmazsa sevinirim. Avantgarde modeli ile Cherry bayağı ilerleme yaptığı için o paketi seçtim.

2 araç aynı para, 1.8 milyona hangisi tercih edilmeli? Araçları bilmeyenler gereksiz yorum yapmazsa sevinirim. Avantgarde modeli ile Cherry bayağı ilerleme yaptığı için o paketi seçtim.

Vallahi bu kadar saçma bir kıyaslama olamaz birisi elektrikli birisi içten yanmalı birisinin kullanım amacı farklı diğerinin farklı. Bence araçları sende pek bilmiyorsun. D

Aslında Cherry Türkiye'ye ilk geldiğinde fiyat olarak çok mantıklı bir fiyatı vardı fakat şu an pek de mantıklı değil yani Çin'de durduk yere aracın arka salıncağının kırılması birkaç kazada airbag açmaması bunlar tabii ki biraz şans işi ama sonuçta böyle bir durum mevcut. Şu anda Türkiye'de aslında Cherry'ye karşı bir düşmanlık var diyebilirim ama Tesla model y Juniper'dan bahsediyorsunuz sanırım şu an fiyatı olarak herhalde en uygun ve en çok donanıma sahip araba diyebiliriz Almanya'da üretilip oradan daha ucuza satılıyor ülkemizde bu araç. Gerçi biri içten yanmalı motor diğeri ise elektrikli sürekli uzun yol yapmıyorsanız ki artık her yerde şarj istasyonu mevcut bu iki araç arasında kıyas bile yapılmadan şu an'da Tesla seçilir kesinlikle tabii ki sipariş verebilir iseniz 😅

Çok uzun zamandır otomobil tutkunuyum. Gözlediğim kadarıyla herkes ucuz ve donanımlı diye düşük km veya sıfır Cherry alıyor, etrafımda da var alan. Bir süre bir havalar bir şekiller falan. Biraz yol yapılıp km artınca ardı arkası kesilmeyen problemler silsilesi oluyor. Bunu 1 değil 2 değil o kadar cok gördüm ki aklınız hayaliniz almaz. Cherry iyi bir otomobili markası henüz değil. En yakın örneği ModArt Levon, kendisi ilk başta cok severek Cherry aldı sonra söverek yeni Tesla Model Y aldı. Bana gidip o paket şu paket falan diye savunmayın, düzelen bir şey yok. Zamanla hepsi aynı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı