Tesla Model Y vs BMW I4

Bana göre benim o kadar para verdiğim araba da malzeme kalitesi de iyi olmalı. Ben yılların tecrübesi BMW alırdım ama elektrikli anlamında Tesla daha deneyimli BMW'ye göre.

En Full oto pilotu seçince fiyatları yaklaşıyordu diye hatırlıyorum. İkisinin de pişman edeceğini düşünmüyorum.

Hocam tek sorum şu Türkiye'de BMW I4 edrive40 modeli daha pahalı ama arada e Drive30 la beygir farkı var ben I4 videolarını izlerken adamların aldığı menzili edrive 30 dada alır mıyım o beygir farkı menzile etki eder mi bu arada ikisi de aynı batarya kapasitesine sahip.

Hocam tek sorum şu Türkiye'de BMW I4 edrive40 modeli daha pahalı ama arada e Drive30 la beygir farkı var ben I4 videolarını izlerken adamların aldığı menzili edrive 30 dada alır mıyım o beygir farkı menzile etki eder mi bu arada ikisi de aynı batarya kapasitesine sahip.

Hocam bildiğim kadarıyla M I4 dışındaki kalan paketlerinde 192 limitörü var diye biliyorum. 540Km'de menzili vardı sanırım en düşük BMW'nin.

Bir ara M6 I4 kapışmasında görmüştüm araba 192'yi geçmiyordu. Birkaç video da daha gördüm ama M İ4 videosunda limitör görmedim. Araba da yazılım da olabilir tabii.

Hocam bildiğim kadarıyla m ı4 dışındaki kalan paketlerinde 192 limitörü var diye biliyorum. 540Km'de menzili vardı sanırım en düşük BMW'nin.

BMW veya Tesla'da ikisinde de aynı menzilleri alır mıyım BMW net 80kW kullanılabilir batarya sunuyor Tesla ise 75kWh.

Hocam bildiğim kadarıyla m ı4 dışındaki kalan paketlerinde 192 limitörü var diye biliyorum. 540Km'de menzili vardı sanırım en düşük BMW'nin.

Bir ara M6 ı4 kapışmasında görmüştüm araba 192'yi geçmiyordu. Birkaç video da daha gördüm ama m I4 videosunda limitör görmedim. Araba da yazılım da olabilir tabii.

Hocam ben limitörü sormamıştım ama sağ olun yine de menzilleri aynı mıdır I4 edrive30 ile I4 edrive40'ın.

BMW veya Tesla'da ikisinde de aynı menzilleri alır mıyım BMW net 80kW kullanılabilir batarya sunuyor Tesla ise 75kWh.

Hocam ben limitörü sormamıştım ama sağ olun yine de menzilleri aynı mıdır I4 edrive30 ile I4 edrive40'ın.

Verimli BMW eDrive teknolojisi ve aerodinamik yapısı sayesinde olağanüstü bir menzile sahip olan BMW i4 eDrive30, WLTP kriterlerine göre 590 kilometrelik bir menzil sunarken; elektrikli sürüşü sportif heyecanla bir aradan sunan BMW i4 M50 ise WLTP verilerine göre 521 kilometrelik bir menzil sunmaktadır.

E40 bulamadım. BMW'nin kendi açıklaması bu arada.

Verimli BMW edrive teknolojisi ve aerodinamik yapısı sayesinde olağanüstü bir menzile sahip olan BMW i4 edrive30, wltp kriterlerine göre 590 kilometrelik bir menzil sunarken; elektrikli sürüşü sportif heyecanla bir aradan sunan BMW i4 M50 ise wltp verilerine göre 521 kilometrelik bir menzil sunmaktadır.

E40 bulamadım. BMW'nin kendi açıklaması bu arada.

Hocam menzili hemen hemen wltp verisiyle birebir geliyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı