Tigoes K2 alınır mı?

Bahsettiğin kalitesiz bir klavye, tavsiye etmem. SteelSeries Apex 100 alabilirsin, kaliteli bir markanın giriş seviyesi bir klavyesi. Bütçene uyuyor. SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Black Friday Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğin kalitesiz bir klavye, tavsiye etmem. SteelSeries Apex 100 alabilirsin, kaliteli bir markanın giriş seviyesi bir klavyesi. Bütçene uyuyor. SteelSeries Apex 100 Aydınlatmalı Oyuncu Klavyesi - İngilizce(UK) | Steelseries | Black Friday Steelseries Apex 100 Gamer Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir arkadaşımda vardı. Şahsen çok iyi bir hissiyatı ve kullanımı var.

@Onur Altuğ Sever UK versiyonunda yanlış hatırlamıyorsam "Ş" gibi Türkçe karakterler yok. Alırken TR olanı almak gerekli. Amacım sadece ufak bir uyarıda bulunmaktır.
Ğ, Ü, Ş, İ, Ö ve Ç harflerinin yerini ezbere biliyorsa sıkıntı yok, Windows'da Türkçe Q seçiliyse bir farkı olmuyor. SteelSeries maalesef Türkçe Q desteği konusunda geriden geliyor.

Param Tigoes K2'ye yetiyor. Ondan almak istiyorum 130 TL'ye sizce iyi mi veya 130 TL'ye mekanik klavye var mı?
Dostum ben pek önermiyorum.Görünüşü etkiliyebilir ama dandik.Tigoese fazla güvenmeyin biraz daha paranı biriktirebilirsen daha iyi klavyeler bulabilirsin araştırmakta fayda var.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı