Tıkalı tuvalet nasıl açılır?

Sırf bunun için foruma kayıtmı oldunuz?

Forumun genel amacı yardımlaşmak, bilgiyi yaymak. Yardım etmeyeceksen yazmayabilirsin, kimse seni zorlamıyor.

@UtangacKullanici,

Bunun için lavabo açıcı tarzı bazik kimyasallar içeren maddeleri atmaktan kaçının. Zira bugün tuvalet tıkandıysa yarın boruları aşındırıp evinizi belki de oturduğunuz apartmanı kötü durumlara sokabilir. Tuvalet fırçası ile pek bir şey yapılamaz. Eğer bulabiliyorsanız kanalizasyonlar için kullanılan kalın demir levyelerden kullanın. Yoksa belediyeyi arayın.
 
Lavabo açıcı kimyasallar var hocam. Bir deneyin.

Onları kullanırsa daha da kötüye gidebilir. Çoğu potasyum hidroksit -kendisi baz olup plastikleri güzel şekilde aşındırır- içerdiğinden boruları aşındırıp daireye belki de apartmana çok zarar verir. Bu tarz kimyasallardan uzak durmalı.
 
1625603996865.png
 
Eğer ağırlıklı peçete varsa çokta su dökmeyin. Peçeteleri şişirir. Suyu emmesinden kaynaklı. Daha da tıkar.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı