Tıkla gelsin iptal edilen sipariş gözükmüyor

HoundsOfJustice

Hectopat
Dün verdiğim sipariş 3D ödeme almasına rağmen hata verdiği için iptal edildi. Hatada sistemden kaynaklandığı ve 1 gün içinde paranın hesaba iade edileceği yazıyordu. Biraz işkillendiğim için internette araştırma yaptığımda bu sıkıntıyı yaşayan başka insanların da olduğunu gördüm. Desteğe yazınca hesabınızda belirtilen tarihte sipariş verilmemiştir yazdılar ve benim sipariş kısmında gerçekten de iptal edilen sipariş görünmüyor (elimde Papara'dan işlem dekontu ve 3D ödeme için telefonuma gelen mesaj var). Başına buna benzer bir şey gelmiş biri varsa yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün verdiğim sipariş 3D ödeme almasına rağmen hata verdiği için iptal edildi. Hatada sistemden kaynaklandığı ve 1 gün içinde paranın hesaba iade edileceği yazıyordu. Biraz işkillendiğim için internette araştırma yaptığımda bu sıkıntıyı yaşayan başka insanların da olduğunu gördüm. Desteğe yazınca hesabınızda belirtilen tarihte sipariş verilmemiştir yazdılar ve benim sipariş kısmında gerçekten de iptal edilen sipariş görünmüyor (elimde Papara'dan işlem dekontu ve 3D ödeme için telefonuma gelen mesaj var). Başına buna benzer bir şey gelmiş biri varsa yardım edebilir mi?
Hocam hala müşteri hizmetleri böyle bir şey yok diyorsalar bi thh adlı yere şikayet edin ilk yazan arkadaş gibi yapın yani.

Bende de aynı durum oldu. Mail atarak iade aldım.
IMG_20221204_194625.jpg

Bende de aynı durum oldu. Mail atarak iade aldım. Eki Görüntüle 1593411

Bana böyle bir bildirimde bulunmadılar, yazılan maile bilgileri atarsam işleme alırlar mı?

Hocam hala müşteri hizmetleri böyle bir şey yok diyorsalar bi thh adlı yere şikayet edin ilk yazan arkadaş gibi yapın yani.
Hocam thh çok ugrastırmaz mi alacağım iade düşük bir miktar zaten,maille halledebilirsem daha iyi olacak.

Tıkla gelsin uygulamasını çok fazla kullanıyorum ama bir o kadar rezil uygulama. Çok fazla bug, sıkıntı vs. var. 24 saat içinde iade edilecek dedikleri tutar 2 hafta sonra talep açmam ve incelendikten sonra haklı bulunmam üzerine hesabıma geri yattı. Yani insanı uğraştırıyorlar. Sipariş oluşturuyorsun iptal edemiyorsun. Canlı desteğe bağlanabilen hak getire, gece 12'den sonra bağlanabiliyorsun. Ne övebiliyorum ne gömebiliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı