TikTok hesabı açtım

Hepsi artık aynı platformun farklı renkleri. Zaten instagram shorts %90 tiktok editi kaynıyor. Suçu platformlarda değil, o platformda ''içerik üretici'' diye geçen bazı insanlarda. Yoksa platform dediğin komisyonunu alır, devam eder yoluna.
 
Tam da bu kafada olduğum için Instagram üzerindeki sayfamı TikTok'a çok geç taşıdım. Her olay burada dönüyormuş, amacını ne bilmiyorum ama gelir düzeyi oldukça iyi. Instagram'da yaptığım paylaşımlarımı aynı şekilde TikTok'a atıyorum başka da bir şey yapmıyorum, tavsiye ederim. Film-dizi üzerine sayfam olduğu için o tip sayfaları takip ediyorum sadece o yüzden karşıma abuk sabuk paylaşımlar düşmüyor, geceleri girersen saçma sapan canlı yayınlar var onları dahil etmiyorum. Ayrıca yukarıdaki arkadaşların da bahsettiği gibi TikTok'a girdiğin vakit Instagram Reels veya Youtube shorts kısmından hiçbir farkı olmadığını göreceksin çünkü oradaki içerik üreticileri de her yere atıyor paylaşımını. Kullanmak istemiyorsan bu saydığım şeyleri de kullanmadığın zaman bunlardan arınmış oluyorsun.
 
Video çekeceksek telefonu infilak et. Sadece takılacaksan düzgün sayfaları takip edersen normal Instagram gibi deneyim alırsın ama tam emin değilim. Sonuçta Instagram'ın %70'i falan TikTok videoları benzer deneyim alırsın.
 
Evet bunu yaptım ama kapatsam mı diye düşünüyorum zaten diğer platformlar da bu TikTok furyasına katıldı, düzgün bir keşfet oluşturursam bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Sizce kapatmalı mıyım?
TikTok kötü bir platform değil zaten kalça videoları izlersen karşına kalçalar çıkar ama mizah videoları izlersen karşına mizah videoları gelir keşfetinin kontrolü senin elinde.

Ama aşırı derecede veri düşmanı bir platform her şeyinizi çin hükümetine göderiyor onu diyeyim.
 
1669924902513.png


Karar senin.
 
Kalça videoları izlersen karşına kalçalar çıkar ama mizah videoları izlersen karşına mizah videoları gelir keşfetinin kontrolü senin elinde.

Bu fırsatı değerlendiren çakalların eline düşüyorlar insanımız. Durduk yere neden bunu ünlü yaptık dediğiniz insanlar işte TikTok çalışma mantığı sayesinde ünlü oluyorlar. TikTok to YouTube yaparak paket servis oluyoruz aslında.
 

Geri
Yukarı