TikTok hesabı sahte telif atılarak kapatıldı

Tab2Nesquik

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben TikTok Türkiye'deki en büyük techtok içerik üreticisiyim. Hesabım sahte teliflerle beraber kapatıldı ve bunu yapan arkadaş Discord üzerinden bana ulaştı ve benden 2750 dolar talep ediyor. Parayı versem de açılıp açılmayacağı belli değil zaten verecek bir durumum da yok. Ayrıca hesabı açsam bile sonrasında tekrar tekrar telif atacağını yeni hesap açarsam onları da kapatacağını açık bir şekilde söylüyor. Geri bildirim raporu atmaya çalıştığımda benden rapor numarası talep ediyor fakat bu numarayı görmek için hesaba giriş sağlamam gerekiyor kısacası rapor numarasına erişmem imkansız. Çoğu kişi hesabın geri açılamayacağını söylüyor ve bu durum beni karamsar bir hale sürükledi. Sizce hesap geri açılır mı? Bu durumda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Banned.jpg
    Banned.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 73
  • Banned2.jpg
    Banned2.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 41
Tiktoka mail atmaktan başka çare yok gibi gözüküyor. Destek ekibi yardımcı olabilir. Discord üzerinden yazan arkadaşın mesajlarını kayıt altına alıp kanıt olarak sunabilirsiniz.

Merhaba. Ben TikTok Türkiye'deki en büyük techtok içerik üreticisiyim. Hesabım sahte teliflerle beraber kapatıldı ve bunu yapan arkadaş Discord üzerinden bana ulaştı ve benden 2750 dolar talep ediyor. Parayı versem de açılıp açılmayacağı belli değil zaten verecek bir durumum da yok. Ayrıca hesabı açsam bile sonrasında tekrar tekrar telif atacağını yeni hesap açarsam onları da kapatacağını açık bir şekilde söylüyor. Geri bildirim raporu atmaya çalıştığımda benden rapor numarası talep ediyor fakat bu numarayı görmek için hesaba giriş sağlamam gerekiyor kısacası rapor numarasına erişmem imkansız. Çoğu kişi hesabın geri açılamayacağını söylüyor ve bu durum beni karamsar bir hale sürükledi. Sizce hesap geri açılır mı? Bu durumda bilgisi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
Geçmiş olsun kardeşim. Konuyu destek ekibine detaylı bir şekilde, yazılı olarak anlatmanı öneriyorum. Karşındaki kişinin kesinlikle bir dolandırıcı olduğunu bilerek hareket et. TikTok destek ekibine hem İngilizce hem de Türkçe olmak üzere iki ayrı yazı gönder.

Gerekli mailleri gönderdim ama ben sizin açılıp açılmayacağı hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum aslında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı