Sahte telif için ne yapılabilir?

Kanalımda Brawl Stars videoları var 20-30 saniyelik. Bu içerikler çok ilgi gördüğü için beni kıskanıyor. Halbuki kendisinin telefonu var edit öğrense ve kanalına o tarz videoları yüklese belki 10 bin abone olacak ama her şeyin kolayına kaçıyor gibi bir şey.

O arkadaşınız ile ilişkinizi kesin her yerden engel atın.

Ben Ali arakdaşımızla 52 hetz gang in eski üyelerinden biri olarak konuşucam bakalım :) Siz arkadaşlığınızı kesebilirsiniz.

Ciddi bir şekilde sana telif atsa sende onu 2 dakika içerisinde itiraz edebilirsin bende kanalına yorum attım arkadaşla ilişkiyi kesmeyi unutmayın.

Merhaba. Benim arkadaşım sırf kendisine hiç abone gelmiyor diye bana sahte telif falan atacakmış. Kaç gündür sırf emeklerim boşa gitmesin diye onunla arkadaşmış gibi davranıyorum ama o bu sefer attım falan diyor kanalıma bakıyorum telif yok. Yani kısaca beni sahte telifle tehdit ediyor. Bana sahte telif atarsa ya da başka bir durumda ne yapabilirim?

Sahte telif ise o telif sanırım kendisine döner. Sahte telifi bilmeyenler için örnek senin videona benzemeyen birine gereksiz telif atıyorsun sanırım öyle ama birinin videosunu çaldıysa çalana telif atınca o telif sahte telif sayılmıyor, 4 yıl önce ama yine de atmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı