TikTok kapatılsın!

Şimdi söyle; Bunun uygulama ile bir alakası yok. Tamamen eğitimle alakalı. Hep söylerim. Eğitimsiz, sistemsiz bir yere gelemezsin. Yoksa zihniyet değişmez. Kapatılsa da kapatılmasa da. Önce eğitimi düzgün verelim, sonra "Uygulama kapatılsın mı?" diye düşünürüz.

Ben zaten TikTok iyi bir yer demedim böyle insanlara tabii ki benim de tahammülüm yok sadece bunu herkesin üzerine yıkmamak lazım demiştim.

Bence sokağa çıkıp protesto edelim polisler bir şey demez

Harbi bu TikTokerlar kelimenin tam anlamıyla mal. Ben her gün bir defa Tiktoker'lara sövüyorum yani o hale geldim.

Bütün platformlarda böyle tür insanlar var. Sadece Tiktok'a özgü bir şey değil bu. Eğitim gerekli. Bir şeyler yasaklanması değil.

Kapatılması çözüm değildir. Hatda daha fazla özgürleşmemiz lazım. İnsanlara küçük yaşlardan beri saçma sapan yasaklar dayatırsan o insan gün gelir ülkeyi rezil eder. Burada önemli olan TikTok değil halkın cahilliği ve bu cahilliğe sebep olan şeyler yani ülkedeki saçma din dayatması, ekonomi, eğitim. Önemli olan insanları bilinçlendirmek. TikTok'u yasaklamak bu insanları değiştireceğinimi sanıyorsunuz? Yani böyle tipler illa olacak dünya kusursuz bi yer değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…