TikTok kullanmalı mıyım?

barancavindar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum konu dışı saçma sapan bir soru olacağı için affınıza sığınıyorum. Bu soru daha çok TikTok'u kullananlara şu anki ortamın nasıl olduğuna dair olacak. Şimdi öncelikle takip etmek istediğim kişi kendisini severek, yakından takip ettiğim emeğini hak eden değerli bir YouTuber kendisi. Neyse uzun lafın kısası bu adam genellikle TikTok'da kısa kısa videolar, canlı yayınlar açıyor benim amacım sadece onu takip etmek ama sadece onu takip etmek istemiyorum videolar çekip yüklemeyeceğim onun dışındaki diğer kitle ne durumda daha çok kullanmayan insanların genel görüşü cringe. Neyse değerli vaktinizi çaldıysam hakkınızı helal edin sadece indirip indirmemek arasında kaldım. Okuduğunuz için teşekkürler saygılar iyi Sosyal'ler...

O takip ettiğin kişinin karakterine bağlı. Cidden hoşuna gidiyorsa sohbeti kapatıp yayını izleyebilirsin. Ama kitlesi kesinlikle berbat. +14 ergen kız/erkeklerden oluşuyor.

Doğru kişileri takip edersen kullanılabilir gerçi etsek bile keşfete flash TV oyunculuğu yapan ergen tayfasından başka bir şey çıkmıyor.

Doğru kişileri takip edersen kullanılabilir gerçi etsek bile keşfete flash TV oyunculuğu yapan ergen tayfasından başka bir şey çıkmıyor.
Adam gibi kullanan çok ama çok az kişi var. İstediğin kadar düzelt, yine algoritma bir zamandan sonra bozuyor.

Her sosyal platformda bahsettiğiniz kitle bulunuyor. Olay sizin hangi içerikleri görüp görmeyeceğiniz. Algoritmayı tam istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Görmek istemediğiniz videolara basılı tutup "İlgilenmiyorum" tuşuna basın, beğendiğiniz videoları ise beğenin, kaydedin, takip edin. Yani ne var ne yok yapın. Bir süre sonra sadece istediğiniz videolar gözüktüğünde istediğinizi beğenip takip edebilirsiniz. Arada yine istemediğiniz saçma olduğunu düşündüğünüz videolar çıktığında "İlgilenmiyorum" tuşuna basabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı