TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Reis sen baglansan bı yapsan bana olmaz mi

Ben
tiktoktan ulaşırsan konuşabiliriz @erselgnc
fxjust sanada yazdım bende bağlanacamda nasıl oluyor

Arkadaşlar yarında çözülmemiş olursa sorun artık ciddi manada kayıp olduğu gibi insanların artık bu destek olaylarına güveni kalmayacak acil şekilde çözülmesi lazım artık.

Arkadaşlar yarında çözülmemiş olursa sorun artık ciddi manada kayıp olduğu gibi insanların artık bu destek olaylarına güveni kalmayacak acil şekilde çözülmesi lazım artık.
Zaten yarında çozülmez ise çok kötü olur çok. ağzımı hayra açmak istiyorum fakat iş fazlasıyla uzadı.

Zaten yarında çozülmez ise çok kötü olur çok. ağzımı hayra açmak istiyorum fakat iş fazlasıyla uzadı
Benim eğer ki keşfetim kapanırsa bu olaylardan dolayı yöneticiye kadar ulaşırım. Benim suçum yok yayın açamadığımızı ulaştırmamız gerekiyor ve ilgi alaka resmen 0 muhattap bulamıyoruz adeta. Bir şekilde telafi etmeleri gerekiyor bakalım nasıl yapacaklar.

kardeşim yayın açamayı değil keşfeti sorun ediyorsan bilemiyorum

4 gün inanılmaz zararım oldu zaten yayın elbet 1 ay sonra bile açılabilir 4 gün yayın açmayan bir kanala keşfet engeli koymaları olası hocam ondan söyledim yoksa yayın açmak en önemli olay zaten.

canlı yayın keşfetin olmadan hiç bir şeysin dostum 0 kişi izlenirsen bir anlamı kalmıyor haliyle.

Kitlen olmazsa 0 sın evet haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…