TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Arkadaşlar çok kolay bir şekilde çözüm var, sanal makinayla falanda uğraşmaya , dosya kopyalamaya gerek kalmıyor,

windowsun , denetim masasından bölgeye ve dil seceneklerine girin ,
soldan dil i seçin görüntüleme dilini ingilizceye çekin , ingilizce yüklü değilse yüklemek için altta ekleme bölümü var.
yine soldan bölgeyi seçin amerikayı seçini
oturumu yeniden başlatmak isteyecek
sonra tiktok live stüdyoyu indirip kurun , login olabileceksiniz
daha sonrasında dil ve bölgeyi tekrar türkçe türkiye yapabilirsiniz.
ben denedim girdim , yapamayan olursa video çekip atarım.
hadi herkese geçmiş olsun

edit : mac kullananlarda ayarlardan benzer şekilde dil bölge seçeneklerini değişip çözebilirler.

edit 2 :

video ekledim arkadaşlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

gönderiyi, rapor kısmından çözüm olarak raporlarsanız yeni gelen insanlar direk görsün uğraşmasınlar.. herkesin emeğine sağlık teşekkürler

Arkadaşım o dosya öyle bişey değil yüzlerce şifrelenmiş bilgi var o dosyada mutlaka giriş yapılıp oluşturulması gerekiyor.
Evet değilmiş ve Cookie'leri (Çerezleri) tutuyormuş, başkasının söylediği şekilde giriş yapıp öğrenmiş oldum.

Arkadaşlar çok kolay bir şekilde çözüm var, sanal makineyla falanda uğraşmaya, dosya kopyalamaya gerek kalmıyor,
Windows'un, Denetim Masası'ndan bölgeye ve dil seceneklerine girin,
Soldan dil i seçin görüntüleme dilini ingilizceye çekin, İngilizce yüklü değilse yüklemek için altta ekleme bölümü var.
Yine soldan bölgeyi seçin Amerika'yı seçini.
Oturumu yeniden başlatmak isteyecek.
Sonra TikTok live stüdyoyu indirip kurun, login olabileceksiniz.
Daha sonrasında dil ve bölgeyi tekrar Türkçe Türkiye yapabilirsiniz.
Ben denedim girdim, yapamayan olursa video çekip atarım.
Hadi herkese geçmiş olsun.
Edit: Mac kullananlarda ayarlardan benzer şekilde dil bölge seçeneklerini değişip çözebilirler.
Edit 2:
Video ekledim arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eyvallah reis videodaki yaptıklarını yaparak sorunu çözdüm.
Normalde denerdim böyle şeyleri de ilk aklıma VPN geldi, o da olmadı zaten.

Aynı Sorunu bende yaşıyorum 4 gündür uğraşıyoruz yöneticiler ile destek yazdım ama hiç bir geri dönüşü olmadı

nasıl
#269. yanıt (27. sayfaya gidip görebilirsin.)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı