TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Evet sorun bende de devam ediyor TİKTOK gibi bir platformda eğer Oyun sıralamasında ilk 20'ye girmişseniz ve destek alamıyorsanız canlı yayın açamıyorsanız ciddi manada yüksek bir sıkıntı olur. Halen anlamış değilim bana neden ulaşmadılar ben elimden geldiğince ulaşmaya çalıştım biliyorsunuz ilk 20 ye girdiğinizde bazı türden fişekler alıyorsunuz ben bu haktan yararlanamıyorum? Hakettiğim şeye ulaşamadım ve halen şaka gibi düzeltmediler sorunu acemi bir platform mu burası madem öyle bana key ulaştırsınlar en kötü durumlar için? tek umudumuz bugün içinde düzeltmeleri yoksa bir çoğumuz keşfete çıkamayacağız artık çünkü tiktok gibi platformlarda her gün düzenli açmak çok kritik.

Anlaşılan yavaş yavaş bu konu altında yorum sayısı artacak gibi. Ciddi sayıda yayıncı giremezse anca o zaman farkederler heralde

Tamam belli bir süre yayın yapmayalım sorun yok ama biliyorsunuz keşfete çıkmanız için ara vermeden düzenli bir şekilde yayın yapmanız gerekmekte ve insanlar sizden yayın açmanızı istiyor dünden beri erişim yok? Ve işin kötü tarafı ben çıkış falanda yapmadım bir anda kendiliğinden çıkış yaptı. Bildiğim kadarıyla sorunun farkındalar ve halletmeye çalışıyorlar umarım en yakın sürede hallederler.

Evet sorun bende de devam ediyor TikTok gibi bir platformda eğer Oyun sıralamasında ilk 20'ye girmişseniz ve destek alamıyorsanız canlı yayın açamıyorsanız ciddi manada yüksek bir sıkıntı olur. Halen anlamış değilim bana neden ulaşmadılar ben elimden geldiğince ulaşmaya çalıştım biliyorsunuz ilk 20'ye girdiğinizde bazı türden fişekler alıyorsunuz ben bu haktan yararlanamıyorum? Hakettiğim şeye ulaşamadım ve halen şaka gibi düzeltmediler sorunu acemi bir platform mu burası madem öyle bana key ulaştırsınlar en kötü durumlar için? Tek umudumuz bugün içinde düzeltmeleri yoksa birçoğumuz keşfete çıkamayacağız artık çünkü TikTok gibi platformlarda her gün düzenli açmak çok kritik.

Bende aynı durumdayım. Her yere yazdım olmuyor. Olmuyor çıldırmak üzereyim. Yöneticiniz var mı? Benim var ama ulaşamıyorum.

Bende aynı durumdayım. Her yere yazdım olmuyor. Olmuyor çıldırmak üzereyim. Yöneticiniz var mı? Benim var ama ulaşamıyorum.
Yönetici benimle iletişime geçecekti ancak geçmedi halen bekliyorum. Sorunu eğer halledebilirseniz bana geri dönüş yapmaları için ricada bulunabilir misiniz? Çünkü bazı kişilerde gitmiş bazı kişilerde gitmemiş şuan çok saçma bir şey oluyor.

Yönetici benimle iletişime geçecekti ancak geçmedi halen bekliyorum. Sorunu eğer halledebilirseniz bana geri dönüş yapmaları için ricada bulunabilir misiniz? Çünkü bazı kişilerde gitmiş bazı kişilerde gitmemiş şuan çok saçma bir şey oluyor.
Yöneticiye ulaşamıyorum ki dc de rolüm yok kafayı yemek üzereyim oyun sıralamasına kasıp yayın açamamak nedir? yedek hesabıma geçeyim derken giremiyorum bunun bir sebebi ve çözümü olmalııı yeter artık bu sorun ne zamandır var

Yöneticiye ulaşamıyorum ki dc de rolüm yok kafayı yemek üzereyim oyun sıralamasına kasıp yayın açamamak nedir? yedek hesabıma geçeyim derken giremiyorum bunun bir sebebi ve çözümü olmalııı yeter artık bu sorun ne zamandır var
halen bekliyoruz umarım düzeltirler en kısa zamanda

dc link bırakır mısnız
link atmak yasak ama dc kısmına bunu yaz girersin (gXge5te7)

Sorun dünden beridir var dc de benimde rol yok ne gelişmelerden haberdar olabiliyoruz ne duyurular yapılıyor. Ultra saçma tarafı ise herkeste gitmiyor belli kişilerde gitmiş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı