TikTok Live Studio oturum açılamıyor

Arkadaşlar çok kolay bir şekilde çözüm var, sanal makineyla falanda uğraşmaya, dosya kopyalamaya gerek kalmıyor,
Windows'un, Denetim Masası'ndan bölgeye ve dil seceneklerine girin,
Soldan dil i seçin görüntüleme dilini ingilizceye çekin, İngilizce yüklü değilse yüklemek için altta ekleme bölümü var.
Yine soldan bölgeyi seçin Amerika'yı seçini.
Oturumu yeniden başlatmak isteyecek.
Sonra TikTok live stüdyoyu indirip kurun, login olabileceksiniz.
Daha sonrasında dil ve bölgeyi tekrar Türkçe Türkiye yapabilirsiniz.
Ben denedim girdim, yapamayan olursa video çekip atarım.
Hadi herkese geçmiş olsun.
Edit: Mac kullananlarda ayarlardan benzer şekilde dil bölge seçeneklerini değişip çözebilirler.
Edit 2:
Video ekledim arkadaşlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

emegıne saglık kardesım

Bu rehber Windows 10 kullananlar içindir. Diğer işletim sistemlerinde adımlar farklılık gösterebilir.

Windows logosuna tıklayalım.
Arama yerine ayarlar yazalım.
Veya logoya sağ tıklayıp ayarlar diyin.
Sekmelerden "Zaman ve Dil" i seçin.
Ardından sol menüden Dil'i seçin.
Şimdi buradan "Windows Görüntüleme Dili" kısmını "English (United States)" yapın.
Bu seçenek yoksa hemen alttaki dil ekle kısmından önce dili ekleyin.
Bu işlemden sonra oturumu yeniden başlatmamızı isteyecek. Onay verin oturumu yeniden başlatın.
Yeniden başlatma işleminden sonra Live Studio'yu açıp Giriş yap diyoruz. Hata giderildi.
Giriş yaptıktan sonra dili tekrar Türkçe'ye çevirebilirsiniz.

Bunun için;
Windows logosuna sağ tık ardından settings diyoruz.
Time & Language'i seçiyoruz.
Sol menüden Language'i seçelim
Windows Display Language seçeneğini Türkçe seçelim ardından oturumu yeniden başlatalım.
Bilgisayar yeniden Türkçe oldu ve Live Studio kullanıma hazır.

Biyerde buldum ve ise yaradi haberiniz olsun

Bu rehber Windows 10 kullananlar içindir. Diğer işletim sistemlerinde adımlar farklılık gösterebilir.

Windows logosuna tıklayalım.
Arama yerine ayarlar yazalım.
Veya logoya sağ tıklayıp ayarlar diyin.
Sekmelerden "Zaman ve Dil" i seçin.
Ardından sol menüden Dil'i seçin.
Şimdi buradan "Windows Görüntüleme Dili" kısmını "English (United States)" yapın.
Bu seçenek yoksa hemen alttaki dil ekle kısmından önce dili ekleyin.
Bu işlemden sonra oturumu yeniden başlatmamızı isteyecek. Onay verin oturumu yeniden başlatın.
Yeniden başlatma işleminden sonra Live Studio'yu açıp Giriş yap diyoruz. Hata giderildi.
Giriş yaptıktan sonra dili tekrar Türkçe'ye çevirebilirsiniz.

Bunun için;
Windows logosuna sağ tık ardından settings diyoruz.
Time & Language'i seçiyoruz.
Sol menüden Language'i seçelim
Windows Display Language seçeneğini Türkçe seçelim ardından oturumu yeniden başlatalım.
Bilgisayar yeniden Türkçe oldu ve Live Studio kullanıma hazır.

Biyerde buldum ve ise yaradi haberiniz olsun
Bu yontem oluyor sabah guncelleme geldi zaten duzwldi duzelmeyenler dil bölge degissin duzelir serdar kardesimiz anlatmis emegine saglik

Tekrardan merhabalar,

TIKTOK LIVE STUDIO giriş/login sorunu TikTok tarafından tamamen giderilmiştir.

Hiçbir ayar/değişiklik v.s. yapmadan uygulamaya giriş yapıp kullanabilirsiniz.

Herkese geçmiş olsun.

Bu süreçte harcanan emeklere gösterilen saygı için teşekkür ederim!

Arkadaşlar dün başka bir hesaba girmek için mevcut hesaptan çıkış yapmıştım. Ama sonra başka bir hesaba giriş yapamadım. PC de live Studio'ya tıklıyorum, açılıyor. Başlamak için giriş yapın kısmına da tıklıyorum. Sonra açılan TikTok'da oturum aç kısmında nereye basarsam basayım işlemiyor. Ne QR kod, ne email ile giriş. En altta da page not available, bunun için üzgünüz daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor. Uygulamayı silip yeniden yükledim. Modeme reset astım. VPN de kurdum denedim ama olmadı maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı