Çözüldü Tılgın Modem TurkNet kurulum yapma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar TT'den TurkNet'e geçiş yaptım ve internetim TurkNet'e geçti. Fakat kullandığım modem Türk Telekom'un verdiği ve 4 yıl boyunca sorunsuz kullandığım modemdi. Bana TurkNet'ten SMS geldi ve modem kurulumu yapmak için kullanıcı adı ve şifre geldi. Benim modem Türk Telekom'da kurulu olduğu için kurulum sihirbazı ekranını göremiyorum. Modeme nasıl tekrar TurkNet üzerinden kurulum yapabilirim?

Yine olmadi.

kullanıcı adina root ve şifreye fTTh_b2013 yazarak giriş yaptım bazı Wan ayarları var şuan.
İlk cevapta adımlar ve bir görsel var. INTERNET yazan kısma tıkladığında kullanıcı adı ve şifre kısmını düzeltip kaydedeceksin.

Çözüm
Konuyu canlandıracağım sanırım, bende aynı sorunla karşılaştım. Turknet'e geçiş yaptım ancak aynı modeme sahibim ve WAN ayarları çıkmıyor. Lakin internet speedtest'e girdiğimde hız testimin 52mb olduğunu görüyorum. Ancak 100mb'e kadar diyordu 50mb ile sınırlı kalacağını düşünmemiştim. Turknetin bana vermiş olduğu kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapamadım çünkü böyle bir menüyü bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı