- Makaleler
- 3
İddialara göre Tim Cook bir sene içerisinde emekli olacak ve Apple ciddi strateji değişikliklerine gidecek.
Bence iyi olur hiçbir değer katamamış başarısız birisi olduğunu düşünüyorum.İddialara göre Tim Cook bir sene içerisinde emekli olacak ve Apple ciddi strateji değişikliklerine gidecek.
Bence iyi olur hiçbir değer katamamış başarısız birisi olduğunu düşünüyorum.
İnsanlara zorla üst model ürün aldırmak için 5 ürün çıkarmak (eskisine neredeyse elle tutulur bir şey katmadan) yerine bütçesinde eksiksiz + başarılı 3 ürün çıkarmaya başlarlar umarım. Ha bir de her sene ürün fiyaskosu sona ermeli.
Çok sevindirici bir haber.
- iPhone 5C, SE3, iPhone 16e, iPhone 14 ve 14 Plus, iPhone Air gibi başarısız fiyatlandırma ve o ürünü nereye koyacağını bilememekten gelen hatalar. Ancak her ne olursa olsun onlar gene satardı, fiyatlandırma yüzünden ve donanımlarından çok çalarak bu modelleri hiç etti.
-iOS 10'dan sonra yazılım stabilliği gitti, yerine bugos geldi ve her güncellemede kaş yaparken göz çıkaran bir firmaya dönüştü. Steve Jobs'ın asıl hedeflerinden birini umursamadı.
-Kaldı ki gidip saçma sapan gözlük yapıp onu kenara bıraktı. Apple vision Pro'dan bahsediyorum. Alanların yıllardır evinde tozlandı. Uygulama desteği genişlemesi için çaba gösterilmedi. Alan ne yaparsa yapsın, sattım bitti kafası.
-En önemlisi ise Apple gibi şirketin yapay zeka çağını ön görememesinin de başarısızlığında var kendisi. Apple'ye en az 5 gol birden yedirtmiş oldu. Android üreticiler ve tüm dünya her alanda yapay zekayı entegre edip geliştirirken daha kendi Siri'si için bile 1,5 yıl önce yaptığı lansmandaki açıklamalarına yenik düşerek rakibiyle anlaşmaya gitti. Tek Siri değil zaten, yapay zeka mevzusu tümüyle falso.
-Saçma sapan çanta, askılık gibi şeylerle övünerek lansman yapıyor son yıllarda. Kısaca benim gözümde Mac, iPad ve Apple Watch tarafında başarılı bulsam da diğer ürün gamlarında pek başarılı bulamadığım CEO bence. Mac ve iPad içinse başarılı bulmamın sebebi, kendi silikon çiplere geçişi sağlayıp Intel gibi firmalara olan bağlılığı bitirdi.
Ben düzenli müşterisi olarak kendisini hiç ama hiç aramayacağım. Lütfen bir daha bu adamı hiçbir teknoloji şirketinde görmeyeyim. Gelen gideni aratırsa herhalde bundan kötüsü bana Apple'ı bıraktırır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.