Timer Resolution ne işe yarar?

dutyd

Hectopat
Katılım
7 Mayıs 2018
Mesajlar
445
Çözümler
2
Merhaba öncelikle. Forumda bununla ilgili bir sürü konu var fakat aradığım cevabı bulamadım. Timer Resolution programı ne işe yarar, nasıl çalışır, CPU sıcaklığını artırır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1611304381515.png

"Takip et" tuşu ne için var?
 
Eğer bu forumda tatmin edici bir cevap yoksa bir de şuraya bakın:

Timer Resolution aracını ben bir kez Crysis 3 oynarken kullanma mecburiyetinde kaldım ve çok memnun kaldım. Öncesinde 40 FPS civarında çalıştığı ve 20-30 FPS ye düştüğü oluyordu. Sonrasında yine droplar olsa da rahatsız edici değildi. Üç basamaklı değerlere yakın seyrediyordu.

Bu yöntemin esas amacı FPS artırmak değil Windows işletim sistemi kaynaklı tepkisel gecikmeyi azaltarak bazı oyunlarda stuttering denen kısa takılmaları azaltmak/yok etmek. Oyun esnasında silah ateşleme gibi anlarda veya sahne geçişlerinde bir takılma hissiyatı oluşursa kullanılabilir. Bildiğim kadarıyla hiç bir oyuna müdahale etmese de VAC ban tehlikesi olduğunu iddia edenler var.
 
Eğer bu forumda tatmin edici bir cevap yoksa bir de şuraya bakın:

Timer resolution aracını ben bir kez Crysis 3 oynarken kullanma mecburiyetinde kaldım ve çok memnun kaldım. Öncesinde 40 FPS civarında çalıştığı ve 20-30 FPS'ye düştüğü oluyordu. Sonrasında yine droplar olsa da rahatsız edici değildi. Üç basamaklı değerlere yakın seyrediyordu.

Bu yöntemin esas amacı FPS arttırmak değil Windows işletim sistemi kaynaklı tepkisel gecikmeyi azaltarak bazı oyunlarda stuttering denen kısa takılmaları azaltmak/yok etmek. Oyun esnasında silah ateşleme gibi anlarda veya sahne geçişlerinde bir takılma hissiyatı oluşursa kullanılabilir. Bildiğim kadarıyla hiçbir oyuna müdahale etmese de VAC ban tehlikesi olduğunu iddia edenler var.

Bende de bayağı bir işe yaradı program.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı