Tinder vs Bumble vs Meef vs Happn

Gercek hayat. O uygulamalar sacmalik bos yere zamaninizi ve kendinize olan ozguveninizi harcamayin.
Haklısınız ama adam onu sormuyor hocam.
Bazı kişiler gerçek hayatta çekinebiliyor, rahatsızlık duyuyor, özgüvensiz hissediyor vs vs bi ton sebep var.

Bu uygulamaların da hitap ettiği birileri var ki bu kadar tutuluyor. Belki askerdir arkadaş 😂

Haklısınız ama adam onu sormuyor hocam.
Bazı kişiler gerçek hayatta çekinebiliyor, rahatsızlık duyuyor, özgüvensiz hissediyor vs vs bi ton sebep var.

Bu uygulamaların da hitap ettiği birileri var ki bu kadar tutuluyor. Belki askerdir arkadaş 😂
Gercekten ozguvensiz hissediyorsa daha kotu hale getiriyor bu uygulamalar. Ama askerse anlarım 😁

Gercekten ozguvensiz hissediyorsa daha kotu hale getiriyor bu uygulamalar. Ama askerse anlarım 😁
Valla kimine işe yarıyor Dost Kayaoğlu da buradan tanışıp evlenmiş. Benim teyzem de buradan evlende biriyle. Kendisi eczacı, buradan da bi dahiliye hekimi bulmuş 3 senedir evliler 😂 çok şaşırmıştım duyduğumda koca koca adamlar burada ne işi var diye ama demek ki oluyormuş.

Valla kimine işe yarıyor Dost Kayaoğlu da buradan tanışıp evlenmiş. Benim teyzem de buradan evlende biriyle. Kendisi eczacı, buradan da bi dahiliye hekimi bulmuş 3 senedir evliler 😂 çok şaşırmıştım duyduğumda koca koca adamlar burada ne işi var diye ama demek ki oluyormuş.
Bi ben bulamıyorum hocam millet date çıkıyo vs. Tabiki gerçek hayatta bulmak en doğrusu ama çıkmayınca buradan kısmet aranıyo işte.

Tinder artık sanal şey yeri oldu. Böyle yerlerden birini bulup tanışmak zor. Endonezya Tayland civarı seviyorsan okcupid öneririm. Türklere özel ilgileri var bir de elin yüzün düzgünse her gün 3 5 tane düşürürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı