Tip - 7 saha dolabı ve santral mesafesi hızı etkiler mi?

• Konuyu başlatan U4zz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 183

U4zz

Centipat
Şu an bölgedem'deki eski saha dolabının karşısına tip 7 saha dolabı konumlandırılmış durumda, ancak merak ettiğim bir konu var bu saha dolabı aktif olsa bile benim dolap ile aramdaki mesafe 80-90 metre ama santral ile aramdaki mesafe 1km civarı. Bu hızı etkiler mi?

Şuanda karşısındaki eski dolaba bağlıyım muhtemelen bir kaç ay da yeni gelen aktif olur diye düşünüyorum.
Yeni gelene bağlanırsan etkilemez. 80-90Mbps görürsün. Zaten saha dolabı mesafeyi kısaltmak ve talep fazlalaşırsa port için vs. yapılıyor.

Şuanda karşısındaki eski dolaba bağlıyım muhtemelen bir kaç ay da yeni gelen aktif olur diye düşünüyorum.
Yeni gelene bağlanırsan mesafen azalacak. 80-90Mbps görürsün. Zaten saha dolabı mesafeyi kısaltmak ve talep fazlalaşırsa port için vs. yapılıyor. Tip-7 fiber de veriliyor sanırım.

Yeni gelene bağlanırsan etkilemez. 80-90Mbps görürsün. Zaten saha dolabı mesafeyi kısaltmak ve talep fazlalaşırsa port için vs. yapılıyor.

Yeni gelene bağlanırsan mesafen azalacak. 80-90Mbps görürsün. Zaten saha dolabı mesafeyi kısaltmak ve talep fazlalaşırsa port için vs. yapılıyor. Tip-7 fiber de veriliyor sanırım.
Umarım dediğiniz gibi olur hocam 40-50mbps falan bile çok rahat işimi görür durum ne olur vakit gösterecek artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı